Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Ox eventi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1 günde 2 sv birleştiren adamlar kaç zamandır zamanında OX yapamıyor. Sizce bu yaptıkları iyi niyetli mi ?

Haksızlık etmeyin,

Cumartesi günü Üç imparatorluk , Korsan Etkinliği , Balık etkinliği yapıldı ve 2 saat sunucuda sizlerle ilgilendim,

Ox event yapılmama sebebinide yine oyundayken duyuru ile yazdım tekrar yazayim,

Ox event soruları değiştirilse bile bazı uyanık arkadaşlar soruları ezberliyor yada cevaplarını bilgisayara not ediyor, tekrar ox eventa girdiklerinde avantajlı olup haksız kazanca sebep oluyorlar, yapılan son 2 ox eventda 15T + 15T Toplamda 30T Kraliyet altınını kazanan adamın aynı kişi olduğunuda bilmenizi isterim.

Ox event yerinede 3 tane farklı event yaptım ben ve etkinliğe katılanların eğlendiğine eminim

Geçende sadece 1 ox kazandım ben. 2 tane kazanan adamı görmek isterim. Zaten herkes ezberledi soruları. Eventler başladığından beri aynı sorular. Soru değiştirmezseniz tabii ki ezberleriz. Zaten herkes ya takipçi yada ezber. Oyundaki ox sistemi yanlış zaten. Teke tekte kaldığım takipçiyi elemek için 40 takla attım. Soruları değiştirin. Öyle 2-3 ayda bir kez değil. Salı ve cumartesi ox yapın. Sonra değiştirin. Tamam bizimle uzun süre ilgilendin eventler yaptın anlıyorum ama. Kostüm fiyatları 50m :D 21 tane kostüm var alan yok zaten. İlk eventten sonra 500mden sattığım kostümler şimdi 50m. Anlamı yok artık o eventin. Herkes kostümleri tuttu zaten. Haftada bir soru hazırla. Ox işi o kadar başka bir şey yapmaya gerek yok. Eğer ilgilenemem dersen onuda anlarım. Çünkü gerçekten zor bir iş. O zaman boşuna urielde salı cumartesi yağılacak deme. Ümitlendirme bizi. Onları kaldır. Ayda 1 ox yaparım de. İş bitti. Eğer onuda yapmak istemessen OX denen işi kaldır bitsin. Bide korsan etkinliğini özel bir alanda ve level sınırıyla yapın. Adamlar 40 level. Peşimde dolaşıyor. Ks atıyor anca. 1.3t para kazandım. Eğer öyle kişiler olmasa 2 kat para kazanırım. Birisi diyor yakın zamanda eski düzene geçeceğiz. Birisi ise OX eventi haksız iş diyor. Geçende bir OX daha yapmıştınız. Son 2deydim. Sonra balık eventi için kapattın gittin OX'u. Zarar eden yine biziz. Bide nedenini söylesen çok iyi olur.

Haksızlık etmeyin,

Cumartesi günü Üç imparatorluk , Korsan Etkinliği , Balık etkinliği yapıldı ve 2 saat sunucuda sizlerle ilgilendim,

Ox event yapılmama sebebinide yine oyundayken duyuru ile yazdım tekrar yazayim,

Ox event soruları değiştirilse bile bazı uyanık arkadaşlar soruları ezberliyor yada cevaplarını bilgisayara not ediyor, tekrar ox eventa girdiklerinde avantajlı olup haksız kazanca sebep oluyorlar, yapılan son 2 ox eventda 15T + 15T Toplamda 30T Kraliyet altınını kazanan adamın aynı kişi olduğunuda bilmenizi isterim.

Ox event yerinede 3 tane farklı event yaptım ben ve etkinliğe katılanların eğlendiğine eminim

evet ox eventi yapıldı yapıldıgı ilk günde balık etkinliği icin iptal edildi yarısmaya katılan herkez dısarı atıldı ox eventi uzun sürüceginden balık eventine yeterl vakit olmucagı söylenmişti bir düzenleme ile yeniden ox etkinlestirilir sanırım her oxta yeni sorular ile yani böylesi daha güzel olur ve haksız kazanc ta olmaz sanıyorum ve birde http://www.turkmmo.com/mmomt2/2791180-shorty-cok-onemli-bir-bakarmisin.html su knuya bir göz atabilirniz Shorty önemli bir konu son olarakta su hp sorunu buna bir çözüm gelicekmi aceba bazı karakterlerde 3 k hp fazladan bulunurken cogu karakterde hiç yok

Orda olan herkes atılmamıştı. Bir çocukla teke tek kalmıştım. 2 kişiydik yani. Belkide bölüşecektik parayı. GM sen mi verecen 5t paramı ?

Neden Bir Bize Bir Cevapta Bulunmuyor Aceba Şurda Bir Oyun Aynuycağız Onuda Sorunlar Yüzüne Tad Alamıyoruz Sorularımıza Bir Cevap Gelmiyor Online Olan Yöneticilere Mesaj Atıyoruz Geri Dönüş Yapılamıyor Ox Sorunu Deniliyor Kule Sorunu Deniliyor Hp Sorunu Deniliyor vede Simdi Görev Konusu Hiç Birine Düzgün Bir Acıklama Gelmedi Herkez Konu Acmaktan Sıkıldı Bir Kerecik Bir Yönetici Bizler Vakit Ayırsada Söyle Olanı Biteni Bir Güzel Acıklasa Bizde Rahat Etsek Sizde Bu İsteğimiz Çok Mu Zor ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri