- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mmomt2 full clienti yüklüyorum. Oyuna girişe tıklıyorum ve uac (kullanıcı hatası denetimi ) olmadığından yamayı yönetici olarak çalıştır diyor. Yönetici olarak çalıştırıyorum. Yine aynı hatayı alıyorum. Sorunun ne olduğunu ve çözümünün ne olduğunu açıkca açıklarsanız bana sevinirim. Saygılar teşekkürler
- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
UAC Microsoftun güvenlik amaçlı yapılandırlmış yeni bir güvenlik kontrol sistemidir.
a.) Başlat düğmesi, Denetim Masası, Kullanıcı Hesapları ve Aile Güvenliği ( ya da, ağ etki alanına bağlıysanız, Kullanıcı Hesapları) ve ardından Kullanıcı Hesaplarını tıklatarak Kullanıcı Hesaplarını açın.
b.) Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni aç veya kapat'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
c.) UAC işlevini etkinleştirmek için Bilgisayarınızı korumaya yardımcı olması için Kullanıcı Hesabı Denetimi´ni (UAC) kullanın onay kutusunu işaretleyin veya UAC'ı kapatmak için onay işaretini temizleyin, ardından Tamam'ı tıklatın.
a.) Başlat düğmesi, Denetim Masası, Kullanıcı Hesapları ve Aile Güvenliği ( ya da, ağ etki alanına bağlıysanız, Kullanıcı Hesapları) ve ardından Kullanıcı Hesaplarını tıklatarak Kullanıcı Hesaplarını açın.
b.) Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni aç veya kapat'ı tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
c.) UAC işlevini etkinleştirmek için Bilgisayarınızı korumaya yardımcı olması için Kullanıcı Hesabı Denetimi´ni (UAC) kullanın onay kutusunu işaretleyin veya UAC'ı kapatmak için onay işaretini temizleyin, ardından Tamam'ı tıklatın.