Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O Böyle gelen geçeni eleştirir takma kafana.
benim konuyada 5 seneye bişey yapamassın demişsin önce kendini bakarsın kardeşim Sende 2008'de kaydolmussun hala modsun
Önce kendine bak sonra başkalarını eleştir... Modluğunu bil millete eleştiri yapma.
belki forumdan başka uğraşmam gereken işler vardı ? hayat forum değil, merak etme ben son 2 yıldır forumdayım da mod oldum 2008 den beri ilgilenseydim emin ol bende admin olurdum :ka19: eleştiri yapmak suç değildir. Anlayana eksiklerini gösterir, bence sen biraz saygılı olmayı öğren.
belki forumdan başka uğraşmam gereken işler vardı ? hayat forum değil, merak etme ben son 2 yıldır forumdayım da mod oldum 2008 den beri ilgilenseydim emin ol bende admin olurdum :ka19: eleştiri yapmak suç değildir. Anlayana eksiklerini gösterir, bence sen biraz saygılı olmayı öğren.
Önce nasıl eleştiri yapılacağını öğren ondan sonra gel burda milletin konusunda eleşti yap tamammı kardeş,çocuk her neysen..​:l04:
İlk'ini bilmem fakat Diğerlerinin Hepsi ücretsiz yapılabilen logolar. iyi forumlar
Önce nasıl eleştiri yapılacağını öğren ondan sonra gel burda milletin konusunda eleşti yap tamammı kardeş,çocuk her neysen..​:l04:
Eleştiri nasıl yapılır senden öğrenecek değiliz herhalde sen kendini ne zannediyorsunda karşındaki kişiye çocuk v.sdiyerek hitap ediyorsun ? Profesyonel tasarım mış
güldürme beni.. daha ücretli siten bile yok. 5 Yılda millet çağ atlıyor sen hala resim üzerine text yazınca photoshop yaptığını zannediyorsun oysa ki 5 yılda doğru mu belli değil. Kısaca 5 yıl çalışmışsın ama birşey öğrenememişsin ben 2 yılda bile senden kat kat ps bilgim var bu açık bir kere
ama konum bu değil seni kaale alıp bu kadar yazı yazdığıma bile inanamıyorum ya neyse. Evet diyeceğim söz önce kendinizi geliştirinde sonra ustaya laf yetiştirin hadi bakalım işinize 
Edit : bu konuda ki arkadaşın yaptığı ücretsiz logo sitesi
freelogoservices.com
Doğrudur. Freelogoservices'dan ücretsiz alıp burada para ile satmaya çalışıyorsun dostum. 1-2 ay grafik ile uğraşanlar kendini grafiker sanıyor.Yazık gerçekten.Eleştiri nasıl yapılır senden öğrenecek değiliz herhalde sen kendini ne zannediyorsunda karşındaki kişiye çocuk v.sdiyerek hitap ediyorsun ? Profesyonel tasarım mışgüldürme beni.. daha ücretli siten bile yok. 5 Yılda millet çağ atlıyor sen hala resim üzerine text yazınca photoshop yaptığını zannediyorsun oysa ki 5 yılda doğru mu belli değil. Kısaca 5 yıl çalışmışsın ama birşey öğrenememişsin ben 2 yılda bile senden kat kat ps bilgim var bu açık bir kere
ama konum bu değil seni kaale alıp bu kadar yazı yazdığıma bile inanamıyorum ya neyse. Evet diyeceğim söz önce kendinizi geliştirinde sonra ustaya laf yetiştirin hadi bakalım işinize
Edit : bu konuda ki arkadaşın yaptığı ücretsiz logo sitesi
freelogoservices.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)