Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

[Proje]2013 Darkorbit Botlogin sourcemi paylaşıyorum ..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batuah1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 611
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuah1

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

edit dokiky007

Moderatör tarafında düzenlendi:
Darkorbit Trapbotsource kodlarını verebilirim arkadaşlar

Mobilden giriyorm anladigim kadariyla web browser kullanmissin çok basit birsey olur cünku millette hata verir.degidik apilerden ve dll den faydalanman lazim bunu yazmak en basit is bununla sadece giris islemi yapilabiliriz.diger islemler icin cookie okuman lazim§.

Bu ilk aşaması bunu geliştirerek sağlam bir bot yapabilirsin bende yavaş yavaş geliştiriyom

Darkorbit Trapbotsource kodlarını verebilirim arkadaşlar
O kod java ile yazılmış ve java bilmeyen kişilerin kullanması çok zor.Bende yavaş yavaş öğreniyorum ve anlaması çok zor .ayrıca o kodlar class halinde onun için decompiler ile açmak gerek ben açtım eğer sen açtıysan paylaş
Bu ilk aşaması bunu geliştirerek sağlam bir bot yapabilirsin bende yavaş yavaş geliştiriyom
standart web browser daha ilerisine gidemessin .dll lerden yararlanmak gerek.Bende çok uğraştım bunun üzerine en fazla skylabdan veri alabildim ancak yükseltme işlemi yaptıramadım.Daha sonra başka bir dll ile yapabildim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri