shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunda bulunan hatalar. Acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaferclskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 343

zaferclskn

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyun yeni sürüme geçtikten sonra oyunlara giriş sorunluydu donmalar oluyodu biraz düzeltiniz tam hatalar gitmeden şimdide serverları birleştiridiniz çok fazla düzeltilmesi gereken hata var gözlemlerimi yazayım ve başka hatada varsa arkadaşlar yazsın daha kararlı stabil çalışan oyun istiyoruz okullar açılınca tatilden dönenlerde girince oyunlar dahada kalabalıklaşacak. İlk sorunum adımın değişmesi jupiterde YouLost adıydı suan tr01 eklenmiş nicikime bunu düzeltilmesini istiyorum. Diğer sorunum oyunda birden fazla birleişk itemler örnek 200lü pot ayıramıyoruz shift ile. Oyundayken anlık oyundan atmalar oluyo daha öncesinde hiç yaşamadım güncel client indiripi kurduğum halde sorun devam ediyor Visual C++ Runtime tekrar tekrar kurduğum halde. Driverlar güncel. Ayrıca eksik itemlerde var hırsızın eldiveni altın sans parası ve kötü ruh kovma kağıdını tekrardan geri istiyoruz. Oyundan çıkış yapıp başka hesaba geçeceğimizde giriş ekranı kararıyor ve oyuna giriş yaparken sorun çıkartıyor. Yeni gelen saç stilleri ve kyafetler oyunun gerçekten güzel olmasının önünde olduğunu düşünüyorum. Evet yenilik iyidir ama oyunun dışına çıkmış çakma pvplerdeki gibi olmuş 1. Metin2 Tr 2.Mmomt2 ise böyle seyler oyunun güzelliğini ve gerçekciliğini bozuyor. Lütfen gereksiz özellik ve kyafetler ekleyerek bn gibi daha çok arkadaşın oyundan soğumasını istemiyoruz. Metin2 TR gibi sadece azdaha kolayı olmalı önceden daha popülerdi mmo gittikçe kötüye gidiyor. İlgililenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürller konuyu kapatmayın sorunu olan arkadaşlar yazsın :)

NİCK: YouLostt01 Eski hali: YouLost diğer hesabım OxyJeNtr01de eski hali OxyJeN di o hale getirme şansımız varsa sevinirim.
Server: Mars eski server:Jüpiter

konuyla ilgilenecekmisinizzz ? önce 2 saati geçmeden cevap gelirdi şimdi foruma ilgide yok galiiba !!!!!!!!!!!!!!!! ve bn çaırımın idsinin düzeltilmesini istiyorum server birleştirebilirsiniz aynı isimdende bulunabilir belki ama en azından 1 defa idmizi değiştirmemize izin vermeniz gerek!!!!!!! youlosttr01 diye isim olmaz ki yada OxyJeNtr01 diye........................... YouLost ve OxyJeN adlarımı istiyorummmmmmmmmmm !! :ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:

Şu oyunla ilgilenin artık oyuna giriyorum 2 3dk geçmeden oyundan atıyor evet hayır geliyo soru işaretleri falan oyunun içine ettiniz iyice verdiğim emekler olmasa 1dk durmam bu oyun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Foruma baktığınızda yok !!!!!!!!!!!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri