HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nixea Bilisimi Nasıl Bilirsiniz Beyler Güvenilirmi Kanpanyası Doğrumu ? Ona Göre alacam Cbk Yazarsanız sevinirim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
8 Gb Kampanyası doğrudur Nixea.net ' ile daha önceden çalışmıştım , Fakat filesleri vb. Kötü Mesala normalde oyun 22 Portludur Bunlarda 4524 Die geçiyor port , değişik bir koruma sistemi var. 8 Gb ' de .TK Site veriyorlar die biliyorum.
​Rep Verirsen Sevinirim
8 Gb Kampanyası doğrudur Nixea.net ' ile daha önceden çalışmıştım , Fakat filesleri vb. Kötü Mesala normalde oyun 22 Portludur Bunlarda 4524 Die geçiyor port , değişik bir koruma sistemi var. 8 Gb ' de .TK Site veriyorlar die biliyorum.
​Rep Verirsen Sevinirim
​Rep Verirsen Sevinirim

​Rep Verirsen Sevinirim![]()
1 Gb 30 TL - Nivabilisim.com - Referansımız : www.lumieramt2.com - www.m2-ero.org
Telefon : 0533 473 64 51
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)