Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar...
Diyeceksiniz konu daha önce paylaşıldı diye paylaşılan konuya konu denilebilmesi için konunun yararı olması lazım direk copy paste yapıp paylaşılan konuya konu denilmez. Ben uğraştım sorunlarını düzelttim türkçe haline çevirdim sizlerle paylaşıyorum.
Yapmanız gerekenler dosyada anlatılıyor çok basite indirgedim.
Biraz resimler paylaşıyım
YENİ LOGİN EKRANINA UYARLANMIŞTIR.
/////////////
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin Paylaşımların Genelde Sorunsuz Oluyor İnş. Buda Çalışır Deniyim +repini veriyim. kardeşim. saol paylaşım içinMerhaba arkadaşlar...
Diyeceksiniz konu daha önce paylaşıldı diye paylaşılan konuya konu denilebilmesi için konunun yararı olması lazım direk copy paste yapıp paylaşılan konuya konu denilmez. Ben uğraştım sorunlarını düzelttim türkçe haline çevirdim sizlerle paylaşıyorum.
Yapmanız gerekenler dosyada anlatılıyor çok basite indirgedim.
Biraz resimler paylaşıyım
![]()
![]()
Kardeşim Sen Sorunlumuusn. Benim Paylaştığım Login Girişini Aldın Sen Paylaştın. Dedinki Türkçeleştirdim İstek Olsaydı Biz Yapardık .
Burda >
ciko44 arkdaşımız Paylaştığı Konuyu Tekrar Paylaşmışsın Sende Aynı Resim koymuşsun
Burda >
Utanmazca buraya geldin Ben anlattım o anlatmadı demişşsin.
Senin sayende insanın bişi paylaşsı gelmiyor.
Epvp'den almış olabiliriz ama Epvp'Yi bilmeyen arkdaşırımız var Bilipte yapamayanlar var Yani Sonuçta biz alıyoruz Türk packına göre uyarlıyoruz.
Sen gelip bizim emeğimiz üstüne bişi koyup ben yaptım die Kullanıyorsun..
YETER!!
Burda >
ciko44 arkdaşımız Paylaştığı Konuyu Tekrar Paylaşmışsın Sende Aynı Resim koymuşsun
Burda >
Utanmazca buraya geldin Ben anlattım o anlatmadı demişşsin.
Senin sayende insanın bişi paylaşsı gelmiyor.
Epvp'den almış olabiliriz ama Epvp'Yi bilmeyen arkdaşırımız var Bilipte yapamayanlar var Yani Sonuçta biz alıyoruz Türk packına göre uyarlıyoruz.
Sen gelip bizim emeğimiz üstüne bişi koyup ben yaptım die Kullanıyorsun..
YETER!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)