Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Biliyorum Bunun Yeri Burası Değil Yanlız Ne Kadar Kitleye Ulaşabilirsem Okadar Daha iyi Olur Diye Düşündüm Yöneticiler Buna Göz Yummalarını Umuyorum..
Arkadaşlar 03/09/2013 Yani Salı Günü Çok Önemli Bir Sınavım Var Bu Hayatımı Belirleyecek Bu Yüzden Sizden Bir Ricam Olacak
Lütfen 1 Duanızı Esirgemeyin Allah Rızası İçin Bu Benim İçin Çok Önemli Rabbime Benim İçin Dua Edin Yapamıyorsanız Bile Annenize Veya Bilen Birine Şu Genç İçin Bir Dua Okutun.
Okuyan Ve Okuyamayan Herkesden Rabbim Razı Olsun Gönlünüze Göre Versin İnşallah.
Arkadaşlar 03/09/2013 Yani Salı Günü Çok Önemli Bir Sınavım Var Bu Hayatımı Belirleyecek Bu Yüzden Sizden Bir Ricam Olacak
Lütfen 1 Duanızı Esirgemeyin Allah Rızası İçin Bu Benim İçin Çok Önemli Rabbime Benim İçin Dua Edin Yapamıyorsanız Bile Annenize Veya Bilen Birine Şu Genç İçin Bir Dua Okutun.
Okuyan Ve Okuyamayan Herkesden Rabbim Razı Olsun Gönlünüze Göre Versin İnşallah.
Başarılar dilerim fakat, bir uzman üyenin bölüm ile alakasız konu açıp üyelere kötü yönde örnek olması kötü olmuş. 
Yine de kararı yöneticilerimize bırakıyorum.

Yine de kararı yöneticilerimize bırakıyorum.

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)