Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Spirt yapımı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SCOTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 510

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben bir firma sitesi açacağım hazır spirt indirim kurmaya başladım ama karşımavar $BILGISAYARADI = "#";//bağlanılan host ip si var $VT_KULLANICIADI = "#";//bağlanılan mysql serverin kullanıcı adı var $VT_SIFRE = "#";//bağlanılan mysql serverin şifresiYazıyor metin2 panelleri yapardım hep ama # işaretli yerlere ne yazacağımı bilmiyorum metin2de mysql filan vardı onları filan yazıyodum ama burda ne yapacağımı bilmiyorum..​LÜFTEN BAKIN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!
 
Son düzenleme:
Kardeş script işte güncell koskoca sitede bilen yokmu?
Bağlanılan host ipsine sitenin linkini yaz ama şu şekilde "siteniz.com" sonra cpanele girip veritabanı oluşturun.Kullanıcı adı ve şifre bölümüne oluşturdugunuz veritabanını yazın. Birde konunun yeri burası değil.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst