Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

bonuslar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZEMBUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yetkililerden bir cevap gelirmi aceba ?
@admin
@zeyn0
@ozcan110r

Bu yeniliği seven bir kişi gösterin öpüp elini başıma koyucam yok böyle bir saçmalık milletin asıl charları 110 değil birde ben video attım kaldırdılar.Diyorlar ki Devils Catacomb 2.katta Örümcek Zindanı 3. Katta derece para kasabilirsiniz diyorlar.Gittim oralarda video çektim görseniz.En kalabalık yerde 5 derece 5m para geliyor slot doğma hızı 2.5 dakika birde videoyu kaldırdılar forumdan da uzaklaştırdılar.Ee ne demiş atalarımız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Hadi baksınlar taslaklara.Exp koruma gelmeden öncemi daha çok ödül alınıyordu yoksa geldikten sonramı gelmeden önce daha iyidi be

5 değiştirme 5 arttırma ve 1t küfür etseler daha iyi ya siz bu yönetimden sağlam yenilik bekliyorsanız size kötü bir haberim var ÇOK BEKLERSİNİZ benden demesi bence uğraşmayın artık parayı basın itemin kralını yapın BU DEVİR BÖYLE OLMUŞ NE BEKLİYORSUNUZ?

Yöneticilere kalsa bu yenilikleri herkes seviyor. Herkes böyle yenilikler bekliyormuş. Kuşlarda suda uçuyorlar zaten.

Böyle yenilik mi olur la :D Shorty taktı kafayı hilecilere. Diyoruz "Tamam engelledin bak sistem sağlam." Cevap kahramanlık 110 lv olmuş.

Bu yeniliği seven bir kişi gösterin öpüp elini başıma koyucam yok böyle bir saçmalık milletin asıl charları 110 değil birde ben video attım kaldırdılar.Diyorlar ki Devils Catacomb 2.katta Örümcek Zindanı 3. Katta derece para kasabilirsiniz diyorlar.Gittim oralarda video çektim görseniz.En kalabalık yerde 5 derece 5m para geliyor slot doğma hızı 2.5 dakika birde videoyu kaldırdılar forumdan da uzaklaştırdılar.Ee ne demiş atalarımız doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Hadi baksınlar taslaklara.Exp koruma gelmeden öncemi daha çok ödül alınıyordu yoksa geldikten sonramı gelmeden önce daha iyidi be

:D Seni de mi banladılar :p ben inatçıyım 4 kere banladılar beni 5. çardayım şuan. Doğru söyleyeni kovuyorlar evet.

5 değiştirme 5 arttırma ve 1t küfür etseler daha iyi ya siz bu yönetimden sağlam yenilik bekliyorsanız size kötü bir haberim var ÇOK BEKLERSİNİZ benden demesi bence uğraşmayın artık parayı basın itemin kralını yapın BU DEVİR BÖYLE OLMUŞ NE BEKLİYORSUNUZ?

:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri