HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar pvp server açıcam döndüm dolaştım bu 3 bilişimi buldum sizce hangisi Büyükwebmi? Skynetmi? Dolunaymı?
peki skynetten olabilirmi?büyükweb ten açma dolunay olabilir
Hocam Sen ne Büyükweb skynetten AÇ Dolunay Bilişim 8 Yıldır AçıK Turkmmo Satış Yapıyor.. Bir Şikayet Bile Görmedim Bende Dolunay^'dan Alıyorum.
Batuhan Bey Cok İlgildir... Ama Şöyle Bişeyde Var Overbilşimde İyidir Ama Cok geç Teslim eder. 5-15 Gün Arası TTNET BİLŞİMDE VAR %100 Güven Makianaları Yavaş..
Ama Siz Dolunaydan Alın Hocam Batuhan İlgilidir..
Batuhan Bey Cok İlgildir... Ama Şöyle Bişeyde Var Overbilşimde İyidir Ama Cok geç Teslim eder. 5-15 Gün Arası TTNET BİLŞİMDE VAR %100 Güven Makianaları Yavaş..
dolunay bilişim kaç saatte süreyle teslim ediyo veya gün?Hocam Sen ne Büyükweb skynetten AÇ Dolunay Bilişim 8 Yıldır AçıK Turkmmo Satış Yapıyor.. Bir Şikayet Bile Görmedim Bende Dolunay^'dan Alıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)