- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler ben lLykial. Marstan Jüpiterden tanıyanlara söylüyorum.Belki bir hata falan vardır da her ihtimale karşı.
Hesabıma giremiyorum.Banlı ama o Hesabınız Engellendi. yazısı gelmiyor.Hesap ismi veya Şifre yanlış. diyor.Eğer çalınsa gene girerim veya şifreyi değiştirseler merkürdende giremezdim.Bu işte bir gariplik var.Benim adıma item isteyenlere sakın vermeyin.İŞİN ŞU KISMIDA VAR GMLERİN O ÇARIN BANLANDIĞINDAN HABERİ YOK SİSTEMDE DE BAN SEBEBİ YAZMIYOR.YA ÇARIMA NE YAPTIN SHORTY ONU DA SÖYLERSEN SEVİNİRİM.
İyi forumlar.
Hesabıma giremiyorum.Banlı ama o Hesabınız Engellendi. yazısı gelmiyor.Hesap ismi veya Şifre yanlış. diyor.Eğer çalınsa gene girerim veya şifreyi değiştirseler merkürdende giremezdim.Bu işte bir gariplik var.Benim adıma item isteyenlere sakın vermeyin.İŞİN ŞU KISMIDA VAR GMLERİN O ÇARIN BANLANDIĞINDAN HABERİ YOK SİSTEMDE DE BAN SEBEBİ YAZMIYOR.YA ÇARIMA NE YAPTIN SHORTY ONU DA SÖYLERSEN SEVİNİRİM.
İyi forumlar.
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira