farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Burak Yılmaz komedisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan h.can42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 166

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

İtalyan basını, Galatasaray'ın Lazio'nun bonuslarla birlikte 18 milyon euro'yu bulan teklifine 'evet' dediğini ileri sürdü. Başkan Aysal ise bu haberleri yalanladı

G.Saraylı Burak Yılmaz'ın Lazio'ya transferi gündemdeki yerini koruyor. Sportif direktör Bülent Tulun'un 'Anlaşamadık' demesine rağmen İtalyan basını aksini iddia ederek pazarlığın detaylarını manşetlerine taşıdı. Corriere Dello Sport: Bülent Tulun ile Lazio Sportif Direktörü Ilgi Tare'nin önceki gün Via Veneto'da masaya oturduğunu belirtti. G.Saray'ın 15 milyon euro'yu bonussuz ve iki taksitte istediği, Lazio'nun ise bonuslu olarak 3 taksitte ödemeyi önerdiğini bildirdi. Burak'ın, "Kafam karıştı. G.Saray net değil. Lazio ise sürekli beni arıyor. Ben, Lazio'ya gitmek istiyorum" sözlerine yer verdi. Il Messaggero: Öğlen yapılan ilk görüşmede Lazio'nun 12 milyon euro+Felipe Anderson teklifini geri çeviren Bülent Tulun'un, gece yarısına kadar süren ikinci görüşmede 14 milyon euro+1.5 milyon euro bonus teklifine 'evet' dediğini yazdı. La Gazetta Dello Sport: G.Saray'ın Lazio'nun 12 milyon euro+ bonus (Toplamda 18 milyon euro) teklifini kabul ettiğini duyurdu. Ancak başkan Ünal Aysal, "Karışık bir ödeme sistemi ile böyle bir şey teklif ettiler. Oyuncu veriyorlar. Oyuncunun üzerine 3-4 milyon falan ödüyorlar. Kabul etmedik. Kabul etmedik. Bu iş bitti" dedi.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri