- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bizim bu serverda 4 senelik emeğiimiz var. lirayla çekilmiş itemler ve sizin cebinize birazda katkımız var. oyunun kötüü yerlerini eleştirmekk herkezinn her userin en kuvvetli hakkıdır. kaldıki sınırlarımızı aşmadan ve düzgün bir şekilde eleştiri yapıyooruz . eminim kii bu konuya cevap vermiyeceksiniz . çünki eleştiri ban sebebi değil kafaya göre 30 gün uzak durmanız gerek diye ban atılmaz. ban atma sebebi bile yazmazkenn Hakkımızı aramak eleştirmek suçmu oldu ! 30 gün banlanan çarlar benim değil tüm mars serverının bitirilişinin göstergesidir iyi forumlar !
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu tür adaletsizliğin bu serverde olmaması lazım.Birleşmeden sonra evet user arttı ama ilgi hala sıfır elde sıfır.4-5 gün önce attığım mesaja daha yeni cevap veriliyor.Ayrıca oyun kurallarında oyun hakında eleştirinin ban sebebi olduğunu sanmıyorum. http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/290300-yeni-mmomt2-oyun-kurallari.html Admin sen yazdın sen oku,okumadan kopyalayıp yapıştırmışsın herhalde.İyice bir gözden geçir belki haklı olduğumuzu anlarsın.İyi forumlar :ka24:
Son düzenleme:
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet bende neredeyse 100 tl kadar yatırdım oyuna keske yatırmasaymısım ''at gelmiyor oyunu şey yapmışlar'' dedim sınırsız ban yedim üstü kapalı söyledim gene süresiz ban en garibide kardesimin ve benim diyer çarımda süresiz ban yedi ama neden onlarıda bilmiyorum
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ne desek boş ben biliyordum ilgilenmeyecegini !
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben gene "Hesabınız Engellendi." yazısını göreyim çıkacam şimdi de hesabıma erişemiyorum ya ne denesem boş. o kadar item yap emek emek sonunda da bir gm in keyfinin kurbanı ol yok böyle bir olay ya saçmalık bu tabi ki de bu konuya bakmayacaklar ama kilitleyecekler.siz bu kafayla giderseniz bırak user doldurmayı cebinize 5 kuruş para dolduramayacaksınız.