- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Filesin ilk paylaşımcısı benim filesi arkadaşımdan aldığım gibi bir blogda paylaştım kendisi acık vs bıraktıysa benim sorunum deyil bnm bilgisayarım zaten virus kanıyor ondan yedek vs alıp atmadım arkadasım bnm sunucumdan filesleri alıp absinthe nickimi yazıp düzenleme txt dosyalarını ben verdim. packlerde exesinde virus yok bunca kişi kurdukdan sonra sahinbey 400 onlinelik serverinin sitene shell basip hacklendiğini biliyorsun bari burda filesi kötülemeki acık bırakıldıysa benim haberim yok. 2-3 gün sonra pc format atınca filesi tamamen acıksız şekilde hackshield sistemli özel 2-3 sistem daha ekledikden sonra paylaşıcam zaten.
- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
arkadaşlar sakın indirmeyin adam içini mysql config dosyaları editlemiş ve ip şifreden direk naviye baglanıyor +400 serverimi batırdı sakın kurmayın ARKADAŞLAR AKLI OLAN KURMAZ SWOREMT2 BNM SERVERİMDİ KURDUM 2 GÜN SONRA HİKMET DENEN OROSPU COCUGU GELİP YANİ HİKMET ( ABSİNTHE ) BU ADAM MYSQL İLE ŞİFRELERİ EDİTLEYİP SERVERİME BAGLANDI VE 2 GÜN SONRA ÇÖKERTTİ FOTOGRAFLAR VAR İYİLİGİNİZ İÇİN SÖYLÜYORUM BENİ TANIYAN TANIR TURKMMO AİLESİ !
- Konular
- 20
- Online süresi
- 23m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Sa.ma Yorumlara İnanmayın Yok Serveri Hackliyomuşum Yok İlk Başkası Paylaşmış Herkes İyi Filesi Gördü Çamur Atıyo Yada Sahipleniyo !
- Konular
- 88
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/metin2-serve...e-hikmet-aypek-files-gercekleri-adminler.html GERÇEKLER ACIDIR BÜTÜN KANITLAR VAR SABUN GİBİ YÜZEYE CIKMAYA ÇALIŞMA DAHA ÇOK BATIYORSUN LANET ADAM !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)