Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Depents
Depents Bana Zaman Ayırdığı İçin Teşekkür Ederim.
1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz? : Farklı ve garip bir insan olarak tanımlarım kendimi her zaman
2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı? : İnternette öylesine dolaşırken görmüştüm. Ne diye arattığımı hatırlamıyorum. Ama 3-4 yıldır burda takılıyorum
3.Forum'un sizin hayatınızdaki yeri : Bilgisayarı açar açmaz girdiğim tek site
4.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi? : Tüm bölümlere giriyorum ama öncelik olarak "Darkorbit" bölümüne bakıyorum sonuçta deneme mod. luğumu orda yaptım.
5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı? : İlk Yönetici olduğum an.
6.Nickinizin bir anlamı var mı? : Neden bu nicki seçtiniz? : Tamamen uydurdum. Bir anlamı yada bir seçme nedenim yok.
7.Hangi takımlısınız? : Fenerbahçe
8.takımın hayatınızdaki yeri? : Pek futbol taraftarı olduğum söylenemez.
9.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz ? : Hayır pek değil.
10.Takımınızın unutamam dediginiz Macı Oldumu Hiç : Hayır.
11.Tuttugunuz takım olmasaydı hangi takımı tutardınız : Takım tutmazdım herhalde.
11.İdealiniz nedir : Her zaman ileriye bak
12.Arkadaslarının senin icin genel düsüncesi nedir : Komik eğlenceli biri diyorlardı en son.
13.Kendinde begendigin yönler nelerdir : Farklı olmam
14.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusun? : Tabiki kim istemez ki
15.Turkmmo.com da en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir? : Forumda ayrıcalık olduğunu sanmıyorum bu yüzden pas geçiyorum (soruyu anlamadım)
16.Moderatörlük ünvanı geldiginde neler hissettin? : Deneme Mod. Dan Moderetorlüğe geçmem pek beni etkilemedi aslında.
17.Şu anda YÖNETİCİ konumunda olmayı neye baglıyorsun.uzman olmak isteyenlere ne gibi önerilerin var? : Çok çalışın elbet karşılığını alıcaksınız.
18.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı : İnternet - Bilgisayar
19.Teknoloji ile aran nasıl? : Çok iyidir.
20.Sürekli takip ettigin dizi varmı? : Game of Thrones , Community ( Daha fazla izlemek isterdim ama zamanım olmuyor malasef)
21.Film olarak en cok hangi filmlerden etkilendin? : Esaretin Bedeli olması lazım.
22.Begendiginiz yerli yabancı oyuncular kimler? : hiçbirini tanmıyorum.
23.Ne tarz müzik dinlersin sevdigin bi kac sanatcıyı paylasırmısın? : Arabesk Rap olmadıkça tüm tarz muzikleri dinlerim. Sanatçı paylaşamam her muzik kendi alanında zaten güzeldir.
24.Hiç yanından ayırmadıgın özel esyaların varmı? : sanırım yok.
25.Bos zamanlarınızda neler yaparsınız ? :Hobileriniz nelerdir? : Bilgisayarda Surf , Oyun oynamak , Bilgi paylaşımı yada kitap okumak.
26.Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın? :hayatında biri varmı? : Aşk diye bir kavram olduğunu sanmıyorum ama hayatımda birileri şu an yok ama olmasını isterdim.
27.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsun : Gayet eğlenceli ve farklı türlerde. Ama artırılabilir.
28.Bir cok kişi foruma sömürmek icin giriyor ama birden paylasımcı olarak devam ediyorlar : Çok normal turkiyenin en büyük mmo forumu sonuçta.
29.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler? : Hiçbir zaman bir turkmmo olamıyacaklar.
30.turkmmo.com da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.bu konudaki düsüncelerin nelerdir? : Az öncede dediğim gibi çalışan kazanıyor. Zor değil aslında.
31.Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler var mı, varsa kimler? : Kimseden örnek almıyorum.
33.Hayatta yapmaktan en çok mutlu olduğunuz şeyler nelerdir? : Mutlu olmaya çalışmak beni hep mutlu eder
34.kendinizi 3 kelime ile tanımlayın desek : Gereksiz , eğlenceli , Garip
35.Şu anda yapamadığın ve en çok yapmak istediğin şey nedir? : Arabayla dünyayı dolaşmak.
36.forumda sevdigin bir kaç kişiyi bizimle paylasırmısın? : Tüm yönetim ekibinin bende yeri ayrıdır.
37.Forumda gercek hayattada tanıdıklarınız varmı? Kimler ? : Hayır.
38.Turkmmo.com'un bu kadar güclü bi site olmasını neye baglıyorsunuz ? : Yönetim ekibin ve siz üyelerin emeğine.