HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
29.08.2013 Bugün sabah oyuna gırdım saat 09.00 oyunda bı donma mevcuttu depomdakı 28 tane Zın Sagu envantere aldım ama oyunda herkez donuk gözukuyordu bende bı krkter attım oyuna gerı gırdıgımde ısı ne depomda 28 Zın Sagu vardı nede envanterımde sonra oyun bakıma gırdı bakımdan sonra aşagıya bagırarak yazdım ıtemleırm kayboldu dıye bana Shorty adlı GM mesaj attı depo açılmıyormu dıe depom açılıyor açılmasına ama ne 28 tane Zın Sagu orda ne de envanterımde yardımmmmmmmm !!!!!!!! 

Çarımın ısmı: BoOSs26

Çarımın ısmı: BoOSs26
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kardeş şehırdeydım ortada çarımın deposundaydı ama oyunda bı donmalar vardı tum oyuncular takılıyordu ara ara ben depodan çara aldım zınlerı bı baktım oyunda kımse kıpırdamıyo oyunu kapatıp bırdaha açtıgımda zınlerın 1 tanesı bıle yoktu ne depoda ne envanterde yok olmus gecenelrdede yan çardan edıt aktardım çara oyun kapandı aktardıgım çarda edıtler yok korktum meger pazar çarındaymış yanı oyunu gerıye almıslarr ben gıttı zannetmıstım bu seferkınde gelmedı bır daha oyun süremın gerı alınmasını ıstıyorummm gm pm atıyor deponmu açılmıyor dıye okdr aıklama yapıyoruz resımlerdede göruyorsun ama cvp vermeden çıkıyo böyle ışte olmaz arkdşm sen oyunu bakıma sokcaksan önceden haber verceksın benım depomda edıtımde olabılırdı onuda çara alabılırdım oda yok olabılırdı sun buraya zın yerıne edıt de yazabılırdım ama anlaşılan şu ılgılenen kımse yok göruyorsun yanı
Gm benimde 19 tane zin sa gui haritalarım kaybolmus bu maduriyetimizi telafi etmenizi bekliyorum. Biz bıkmadan usanmadan emek veriyoruz bu servere lütfen emege saygı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)