HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SoruLdumu bilmiyorum ama buyrun..
Siz ve arkadaşınız bir evde kalıyorsunuz.. Arkadaşınız bir sebepten dolayı eve qeç qeleceğini söylüyor ve evden cıkıyor o anda sizde arkadasınıza saati soruyorsunz saatin 00:15 oLduğunu söylüyor. Sizde o anda Tw izliyorsunz ve 1 saat snra kapanma moduna alıyorsunz.. Aradan bir kaç saat geçiyor ve kalkıyorsunuz. Kalktığınızda TW kapanmış oluyor ve o anda sokaktan bir araba qeçiyor. Arabanın far'ı saate vuruyor ve karşı kanepenin altında arkadaşınızın öldüğünü anlıyorsunz.
SOru Şu: Arkadaşınızın orada ölü olduqunu nereden anladınız.. BoL Şans..
Siz ve arkadaşınız bir evde kalıyorsunuz.. Arkadaşınız bir sebepten dolayı eve qeç qeleceğini söylüyor ve evden cıkıyor o anda sizde arkadasınıza saati soruyorsunz saatin 00:15 oLduğunu söylüyor. Sizde o anda Tw izliyorsunz ve 1 saat snra kapanma moduna alıyorsunz.. Aradan bir kaç saat geçiyor ve kalkıyorsunuz. Kalktığınızda TW kapanmış oluyor ve o anda sokaktan bir araba qeçiyor. Arabanın far'ı saate vuruyor ve karşı kanepenin altında arkadaşınızın öldüğünü anlıyorsunz.
SOru Şu: Arkadaşınızın orada ölü olduqunu nereden anladınız.. BoL Şans..
öldüğünü nabzına bakarak anlamaz mı?![]()
evet doğru cevap +rep verdim @konu kılıtlenebılır @bildirdim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)