InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Tr1 leonov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Prodi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 561

Prodi

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben darkorbite yeni başladım tr 1 serverinde oynuyorum leonov almak istiyorum 325k credim var ama kasıyorum :ka19: açık arttırmadan leonovu kaç paraya alabilirim bide en hızlı nasıl credi kasabilirim cevaplarınızı bekliyorumm:l03:

kardeşim çok pahalı bir serverde başlamışsın ben sana söleyim meksikaya gel orda bende varım orda öğlen goliyi 5 m ye felan alıoruz gerisini sen düşün

Saol dediğin servera geçiciem link atarmısın

link yasak o yüzden oyuna başlarken amerşka batı diyosun orda meksika 1 var :ka19:

ana tavsiyem tr2 den devam et oradan kasıl iyi bi klana gir cesur oldugunu kanıtla ve cesur olmaya ozen göster oyle oyunun 1. klanıyla savas var diye korkma pasa pasa patla adam gibi kes kes leonov'u o serverda 10 m alabilirsin skylabının hepsini 10 level yapmaya bak sana en uygun sistem daha sonra skylaptan sarı tas gemine yolla ve sat. levelini arttır ve kücük kris kes banlanmak istemiosan bot kullanma ama korkmuyorsan profibot veya kbot kullan sakın parayla alma bunları oyle bir zamanda kullan ki basarını arttırsın mesela gece bilgisaayrın acık olacak ve tek kardessin.24 saat kamufleyle x-2 haritasına sadece kutu toplamaya ayrla ve uri kas.
BAŞARILAR!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri