Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Akadaşlar Ben TheForKing " cisemcafe660 dım önceden ıd güzel değildi sonra böyle bi hesap açayım dedim
"
Mert
Antalya'da Yaşıyorum
16 Yaşındayım
7/24 Bilgisayardayım Diye Biliriz
Arada Sırada Dışarı Çıkarım Genellikle Antalya Cevresi Tanıdıktır
Öyle İşte Şimdiden Sizinle Tanıştığıma Memnun Oldum.
Ha Bide Neden Her Cümlenin Baş Harfini Büyük Yazıyorum Diye Düşünüyorsanız Takıntım Var Böyle Düzgünce Yazılması Gereken Yerlede Böyle Yazıyorum Takıntılıyım
"Mert
Antalya'da Yaşıyorum
16 Yaşındayım
7/24 Bilgisayardayım Diye Biliriz
Arada Sırada Dışarı Çıkarım Genellikle Antalya Cevresi Tanıdıktır
Öyle İşte Şimdiden Sizinle Tanıştığıma Memnun Oldum.Ha Bide Neden Her Cümlenin Baş Harfini Büyük Yazıyorum Diye Düşünüyorsanız Takıntım Var Böyle Düzgünce Yazılması Gereken Yerlede Böyle Yazıyorum Takıntılıyım

Son düzenleme:
Forumumuza hoşgeldiniz, iyi forumlar.
Diğer arkadaşlara olduğu gibi, sizede kendi çapımda hoşgeldiniz REP'i veriyorum.
Diğer arkadaşlara olduğu gibi, sizede kendi çapımda hoşgeldiniz REP'i veriyorum.
sağolun arkdaşlar zaten kalıcıydım 2009 dan beri ama bir ihtiyacım olduğu zaman foruma giriyodum
ama artık ihtiyacım olmasada takılıyorum öyle sizinle tanıştığıma memnun oldum hepinize tşk ederim 
ama artık ihtiyacım olmasada takılıyorum öyle sizinle tanıştığıma memnun oldum hepinize tşk ederim