kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bakımlar birleşmeler derken mahvoldu!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 647

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sersem bağışıklık yediğim ve destan itemleri yüzünden zor adam kesiyoruz. 9 kişi 2 adam kovalıyor. Hele jüpiterden gelenlerin durumu çok kötü oldu. Herkes alıştı ama oyunun tadı kaçtı. Exp korumayı kaldırdınız adamlara yetişme ihtimalimiz kalmadı. Eventler gitti. Kahraman olamıyoruz zaten. Pazar kurarak mı kahraman olmamızı bekliyorsunuz? İnsanları nesne markete bağımlı bıraktınız. Baktınız dur diyen yok iyice abartmaya başladınız. Destanı alırken kimse düşünmedi nasıl jüpiterdekilerin onlara yetişeceğini. Kostümler petler derken herkesin canı 20kdan aşağı değil. 100 savunma dizen adamlara 7-8k atıyor adamlar. İnsanüstü gücümüz yok ki. Böyle güzel serveri son 2 senede çökerttiniz. Amacınız fazla para yatırdığı için oyunu bırakamayan garibanları daha fazla sömürmek. Benim anlamadığım yöneticiler vampir gibi kan emerken kimsenin çıtı çıkmaması. 2-3 yorum gelince kapatırsınız konuları. Çünkü cevap yok. Pack karıştırdık destan gidecek demiştiniz en başta. Sonra birden oyuna montelediniz. Artık birleşmelerin hiçbiri bozulamaz. Parayı veren düdüğü çalar sistemini çok sevdiniz sanırım siz. Elinde 90 level silah altı varsa ve için full 1-1 değilsen adamların canını oynatamassın. Elimdeki etp ile vuruyorum vuruyorum yatmıyor adamlar. Geçende adam en az 20k skillerimden yedi yine yatmadı. 2 kişi tek adamı kovalıyoruz. Adam Nuh diyor peygamber demiyor. Eskisi gibi catty önünde savaş yok. Adamlar biliyor zaten yatacaklarını kimse kılını kıpırdatmıyor. Geçende 9 Hanedan 2 tane adamı kovalıyordu. Ağzım açık kaldı. Kıyafet+Şapka+Pet üçlemesi olmadan hayatta kalamassın zaten. 35 kristal buradan gidecek. Elinde 95 level silahı desen. Oda 50 kristal. Etti 85 kristal. İç item için exp koruma olmadan para yapmak işkence zaten. Full 1-1 yapacağıma. Kaliteli topludan full dizmek bence daha iyi. Tanesi 30tden. 150t parayı sürgündemi kasacağız? Zaten eski aldığımız itemler yarı fiyatında. Bastığımız turkolar pazarda 300m. Bide titan kalkan basmak lazım. Bide para yapmak lazım. Hepsini kuleden nasıl yapmamızı bekliyorsunuz. Zaten oyun benim pcde kasmaya başladı. Hayatımda hiçbir oyunu kasdığını görmediğim pc kafayı yemeye başladı.Daha söylenecek çok fazla şey var ama herkes biliyor zaten. Azıcık kafanı kaldırıp yarım saat gezmen yeter. Kısacası:ka24:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İlk başta bende diyordum güzel olucak birleşsin diye oy verenlerdenim bende ama pişman oldum elimde onca item var 10 tanesini satsam 1 tane destandan adam akıllı item etmiyor.Exp korumanın geleceği yok ben şimdiden söyleyim size gelmez o daha genede umut dünyası zeyno demişti ay sonuna kadar gelebilir diye 3 gün kaldı ay sonuna ay sonu gelmezse bende yoktum yeter artık her konuya cevap var exp koruma sorusuna yanıt yok gelicek deniyor ama bir icraatta göremedik.Umut verilmesin bari insanlara gelmicek deyinde bizde bilelim ne kadar zor bir şey ki yani şu exp koruması ne kadar zor olabilir ki iki aydır gelemiyor bir türlü.Artık hiçbir numarası kalmadı buranın bitti benim içinde.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Haklısında takan yok ki
10 tane konu açıldı buna benzer herkes şikayetçi (destan hariç) benim bildiğim 3 tane admin var birisi yorumda bulunmadı yani Sonuç 0
ben bugun bırakıyorum zaten oyunu uğraşamam daha fazla emanetleri mi vereceğim biri var ona verip defolup gidicem buradan.
Efsun atmaya mı giriyim ben oyuna ya zaten gelmiyor hiç uğraşamam şu saatten sonra yeter.

İlk başta bende diyordum güzel olucak birleşsin diye oy verenlerdenim bende ama pişman oldum elimde onca item var 10 tanesini satsam 1 tane destandan adam akıllı item etmiyor.Exp korumanın geleceği yok ben şimdiden söyleyim size gelmez o daha genede umut dünyası zeyno demişti ay sonuna kadar gelebilir diye 3 gün kaldı ay sonuna ay sonu gelmezse bende yoktum yeter artık her konuya cevap var exp koruma sorusuna yanıt yok gelicek deniyor ama bir icraatta göremedik.Umut verilmesin bari insanlara gelmicek deyinde bizde bilelim ne kadar zor bir şey ki yani şu exp koruması ne kadar zor olabilir ki iki aydır gelemiyor bir türlü.Artık hiçbir numarası kalmadı buranın bitti benim içinde.

Doğru söylüyorsun. Mars serverinde 15-20t harcasan bir destan itemi gibi gelmez. Ben itemleri satmaktan yana değilim. Genelde takas yaparım. Şimdi yüksek değer eden itemlerim elimde kaldı. Zaten turkolar 300m olmuş. Eskiden çelik 300mdi. Artık destan itemleride yayıldılar piyasaya. Artık oyundan da gitmezler. Mmoyu aldılar ve kendi svlerine dönüştürdüler. İçten fethedilme gibi bir şey oldu sanırım. Harcadığımız paraya yazık.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri