darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

İkinci Semih seferi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 194

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzon, Fener cephesindeki gelişmeleri adım adım izliyor... Daum'un kalması Bordo-Mavililer'i golcü futbolcu için hayli umutlandırıyor, yeni teklif hazırlanıyor.

Trabzonspor-İkinci Semih seferi

Semih`in de rahatsızlığını yönetim ile paylaştığı ve mukavele uzatıp kiralık olarak ayrılmayı planladığı da edinilen bilgiler arasında. Gelecek hafta ‘Fırtına`lı geçecek.

Forvet arayışları paralelinde Trabzonspor`un gündemi biraz kendi biraz da talip olduğu isimler paralelinde sık sık değişiyor. Taraftarın sıcak bakacağı ve takımda direkt oynayacak bir oyuncuyla anlaşmanın yollarını arayan Bordo-Mavililer`de bu kez hareketlilik Fenerbahçe sebebiyle yaşandı. İşte madde madde son dakika...

- Trabzonspor`un ilk aşkı durumundaki isim Semih`ti. Şenol Güneş oyuncuyu arayıp, “Seninle çalışmak istiyorum“ diyerek olumlu yanıt almış, Başkan da Semih`e olan yakınlığını saklamamıştı. Ancak Fenerbahçe`deki belirsizlik sebebiyle oyuncu netlik sergileyememiş, Avrupa fikri olduğunu da belirtmişti. Yönetim ise Daum`u göndereceğini düşünerek, Semih`in takımda tutulacağını bildirmişti.

- Bunun üzerine yönetim alternatif isimlere yöneldi. Pantelic bonservisi elinde olması sebebiyle cazipti. Hemen temaslar kuruldu, oyuncunun parası sorun olmadı. Fakat 1.5 milyon Euro`luk menacerlik parası isteğinin altında Sırp futbolcunun ‘niyetsiz olduğu` gerçeğinin yattığı anlaşıldı. Ve hem Güneş hem de yönetim bu defteri kapattı.

- Ardından yönetimin aklına Süper Lig`in son gol kralı ve Kayseri`den ayrılan Makukula geldi. Madrid`te Portekizli başarılı oyuncuyla masaya oturuldu, el sıkışıldı. Fakat tam oldu denirken bu kez bonservisi elinde bulunduran Benfica, Trabzon`un hiç beklemediği rakamlar talep etti, iş çıkmaza girdi. Trabzonspor ile Benfica arasında halen 1.5 milyon Euro`luk anlaşmazlığın olduğu biliniyor.

- Tam da bu noktada Fenerbahçe`de yaşanan gelişmeler Trabzonspor`u 2. Semih seferine itti. Daum`un Türkiye`ye dönüp göreve devam edeceğini açıklaması, yıldızı kendisiyle hiç barışmayan Semih Şentürk`ü yıktı. Golcünün rahatsızlığını yönetime aktardığı ve “Sözleşme uzatalım ama ben kiralık olarak ayrılayım“ dediği ileri sürüldü. Semih`in Avrupa pazarındaki Dünya Kupası durgunluğu nedeniyle hala bir teklif almamış olması ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım`ın da Semih`i devler arasında sadece Trabzon`a verebileceğini dillendirmesi bu transfer için Bordo-Mavililer`i tekrar harekete geçmeye itti. Gelecek hafta bu konuda ciddi hareketlilik bekleniyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri