Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Quaresma nasıl oynatılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 212

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Beşiktaş camiasına bir Fenerbahçeli olarak Ricardo Quaresma transferinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gerçekten de Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Üyeleri Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu "Türkiye'ye gelmez" denilen Portekizli yıldızla anlaşarak büyük bir başarıya imza attılar. Ancak benim kafamda bazı soru işaretleri de yok değil. Zira Beşiktaş'ın geçen yıl çok eleştirdiğimiz kadro yapısı Quaresma'nın gelişiyle mi düzelecek? Çünkü takımda sadece banko olabilecek 5 oyuncu var. Bunlar kaleci Rüştü, savunmada Ferrari ve Sivok, önliberoda da Ernst ve Fink. Geçen yılın en az gol yiyen takımı olmasına rağmen attığı 41 golle rakip fileleri kolay kolay havalandıramayan oyunculardan kurulu kara kartallar kadro olarak Queresma'nın etrafını doldurabilecek mi? Yeni Teknik Direktör Bernd Schuster'in oyun planı Portekizli yıldızı nasıl etkileyecek? Ben Schuster olsam Quaresma'ya bağımlı bir kadro kurup, oyun planımı Portekizli oyuncu üzerine yoğunlaştırırım. Zira Porto'da Beşiktaş'a karşı tüm topları kendisinde toplayan Quaresma attığı gollerle de siyah-beyazlılara büyük darbe vurmuştu. Ülkesi dışında forma giydiği Inter, Barcelona, Chelsea gibi takımlarda istediği gibi liderlik vasıflarını gösteremeyen Quaresma disiplin altına sokulmayı sevmeyen bir oyuncu. Onun için Portekizli'yi oyunda serbest bırakmak, yeteneklerini kısıtlamamak lazım. Beşiktaş Yönetimini bu transfer için bir kez daha tebrik ediyor, pası Alman hoca Bernd Schuster'e atıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri