noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Exp koruma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZEMBUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 998

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

exp koruma yüzüğü geri dönmemesinin sebebi bence insanları marketten alıs veriş yapmaya zorlamaktır bunun baska acıklaması olamaz okadar değişiklik yapıyosunuz bi exp koruma yüzüğü koymak mı zor geliyo size soruyorum yöneticiler !!!!!!

Son düzenleme:
Exp koruma hakkında bir sürü konu açıldı ama yöneticiler ısrarlı vermiyor cevap arkadaş arkadaşın dediği gibi bu marketten alışveriş yapmak için zorlama gibi gözüküyor.Sakın uzun süreli bi sey kolay değil demeyin başka pvp ile kendi pvpnizin serverini bile 1 gün içerisinde bitiriyorsanız ki daha kısa sürede bitti bi exp koruma yüzüğü eklemeye zor demeyin.

Asıl sebebi görmek çok zor değil. Ben geçen ayda anlamıştım böyle olacağını. Forumlarda çok tartıştık. O zamanlar insanlar exp koruma gelir telaşlanmayın gibi şeyler söylediler. Günde 10t para rahat yapabiliyordum exp koruma ile. 3-4 güne ise seri olursam kahraman açarım. Bu kadar basitti olay. Arttırma kağıdı ve efsun nesnesi çok olunca böyle işlere sardı mmo yönetimi. Getireceklerse de uzun bir süre geleceğini zannetmem. Bide herhangi bir oyunda kasmayan pc 1. köy catty civarı kafayı yedi. Bende mi sorun ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri