HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba
25-35 Tl Arasında bir sw açmayı düşünüyorum.Açılacak swde istediğim bağzı özellikler var bunlar :
Standart bir server files var aradığım bu fakat bu sw fileste tek eksiklik 5. efsun nesnesi yaşlı kadından alınıyor.Ben o itemin marketde satılmasını istiyorum.Birde 6x 7x gibi hileler çalışmasın.Dediğim files aşşağıdaki gibi.
Sonradan Bu Özelliklerin Uyarlanacağı Değil Orjinal Böyle Olan Sw Filesi Arıyorum.
90 lvl +100M başlangıç 125 Lvl Son.
Sorunusz dönüşümler.
Sorunsuz biyolog görevleri ve biyolag yanında sandık (içinde görev itemleri olan)
+6 Taş Ve Mavi çelik dönüşümlerinde kıyafet isteyen.
95 Lvl Sonrasi Girilebilen Arenası Olan.
Gereksiz efsunlar kalkmış halde. 15 Delici Kritik +3000 Hp.
Sorunsuz otopot.
Sorunusz ep market.
Zırhcıda +9 çelikler 65 lvl +9 silahları olan
Vs lik
Sabit npcleri olan
Sorunsuz trafik verebilecek oyun takılmadan bağlantı kopmadan oynanacak
Tam destek sunabilecek alanında bilgili.Forumdan öğrendikleri ile sınırlı olmayan.Bu işi yapan Referansları olan neyse lafı uzatmayım kaliteli bir firma arıyorum.
25-35 Tl Arasında bir sw açmayı düşünüyorum.Açılacak swde istediğim bağzı özellikler var bunlar :
Standart bir server files var aradığım bu fakat bu sw fileste tek eksiklik 5. efsun nesnesi yaşlı kadından alınıyor.Ben o itemin marketde satılmasını istiyorum.Birde 6x 7x gibi hileler çalışmasın.Dediğim files aşşağıdaki gibi.
Sonradan Bu Özelliklerin Uyarlanacağı Değil Orjinal Böyle Olan Sw Filesi Arıyorum.
90 lvl +100M başlangıç 125 Lvl Son.
Sorunusz dönüşümler.
Sorunsuz biyolog görevleri ve biyolag yanında sandık (içinde görev itemleri olan)
+6 Taş Ve Mavi çelik dönüşümlerinde kıyafet isteyen.
95 Lvl Sonrasi Girilebilen Arenası Olan.
Gereksiz efsunlar kalkmış halde. 15 Delici Kritik +3000 Hp.
Sorunsuz otopot.
Sorunusz ep market.
Vs lik
Sabit npcleri olan
Tam destek sunabilecek alanında bilgili.Forumdan öğrendikleri ile sınırlı olmayan.Bu işi yapan Referansları olan neyse lafı uzatmayım kaliteli bir firma arıyorum.
Son düzenleme:
www. elfidamt2 . com/
www. derinmt2 . com/
Bunlar gibi bir sw istiyorum fakt bunlarda hile aktif çalışıyor.Hile çalışmayan ve kutsama küresi marketde satılan şekilde olacak.(Bunlarda yaşlı kadın veriyor.)
www. derinmt2 . com/
Bunlar gibi bir sw istiyorum fakt bunlarda hile aktif çalışıyor.Hile çalışmayan ve kutsama küresi marketde satılan şekilde olacak.(Bunlarda yaşlı kadın veriyor.)
Merhaba
90 lvl başlangıç 105 Lvl Son.
Gereksiz efsunlar kalkmış halde.
Vs lik
Sabit npcleri olan
Merhabalar ,
Şuanlık Kampanyamız Mevcuttur . 2 Aylık 1 GB Server 30 TL .
Skype Adresimizi Eklerseniz Detaylıca Konuşabiliriz.
Sitemiz : www.devirsunucu.com
Merhaba,
İsteklerinizi Karşılayabileceğimizi Düşünüyoruz,
Tanıtım Konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2773736-1-gb-20-tl-com-site.html
Skype Adresimiz: Senturk.Bilisim
İsteklerinizi Karşılayabileceğimizi Düşünüyoruz,
Tanıtım Konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2773736-1-gb-20-tl-com-site.html
Skype Adresimiz: Senturk.Bilisim