HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar scriptimi satıyorum.
%96 Türkçedir
Kesinlikle açıksız ve bugsuzdur.
Çok güzel bir grafiği var.
Hammadde alanları 40 seviye çıkabilir.
Koruma varken saldırınca koruma kalkar[Vaha hariç]
Bina bugu fix
Asker bugu fixli
Açık yok
T4 İndexli
Resimler;
İndexten başlayalım:
%96 Türkçedir
Kesinlikle açıksız ve bugsuzdur.
Çok güzel bir grafiği var.
Hammadde alanları 40 seviye çıkabilir.
Koruma varken saldırınca koruma kalkar[Vaha hariç]
Bina bugu fix
Asker bugu fixli
Açık yok
T4 İndexli
Resimler;
İndexten başlayalım:
Giriş Ekranı:
Köy Görünümü
Köy içi:
Kullanıcı Paneli:
Bina bugu fix:
%96 Türkçe ve seviyeler 20de kalmaz:
Fiyatı=50tl
Sadece paypal kabul ediyorum mobil banka falan değil.
Sadece 3 kişiye satılacaktır.
arkadaslar scripti almayın sw ye mysql injection atılıyor ve bugunden beri bot yolluyorum
dandik yani ama www.travianserver.com girince zaten anyalacaksınız sw yi acık yok buglar kapalı ve captcha kodu oldugundan dolayı bot gonderilemiyor satın almak için siteye girin mesaj atın bana
dandik yani ama www.travianserver.com girince zaten anyalacaksınız sw yi acık yok buglar kapalı ve captcha kodu oldugundan dolayı bot gonderilemiyor satın almak için siteye girin mesaj atın banaarkadaslar scripti almayın sw ye mysql injection atılıyor ve bugunden beri bot yolluyorumdandik yani ama www.travianserver.com girince zaten anyalacaksınız sw yi acık yok buglar kapalı ve captcha kodu oldugundan dolayı bot gonderilemiyor satın almak için siteye girin mesaj atın bana
Adama scripti ben verdim konuşuyor burdan ayrıca şikayet edildin
)
Son düzenleme:
scripti sen mi verdin bana buarada sana birsey derdim ama neyse cocukmusun sen yalvarıyordun bana scripti ver diye
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)