mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Birini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Venque
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 449

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birini,esnerken gördüğümde bende esniyorum üst üste lütfen yardımcı olun :D :D bir kurtulamadım bundan bır.

Bu neredeyse herkezde olur :)

Araştırmacılara göre,esnemeyle ilgili konuşmak ya da bunu düşünmek bile esnememizle sonuçlanabiliyor.Ancak esnemenin bulaşıcılığının nedeni hala tam olarak anlaşılmış değil.

Kimi bilim adamlarına göre esneme aslında bulaşıcı değildir.Buna sebep olarak kişinin,eğer isterse esnemesini engelleyebileceğini,bulaşıcı olarak nitelendirilen bir şeyin ise kişi tarafından ne olursa olsun engellenemeyecek bir eylem olması gerektiğini söylüyorlar, Ayrıca bu yorumumu okuyanlar'da %90 esner :D

- ahmet haaaaaaaa(esniyor) nasılsın? ( pis pis sırıtıyor)
+ ya yapma işte haaaaaaaa ( karşılık veriyor)

Bu neredeyse herkezde olur :)

Araştırmacılara göre,esnemeyle ilgili konuşmak ya da bunu düşünmek bile esnememizle sonuçlanabiliyor.Ancak esnemenin bulaşıcılığının nedeni hala tam olarak anlaşılmış değil.

Kimi bilim adamlarına göre esneme aslında bulaşıcı değildir.Buna sebep olarak kişinin,eğer isterse esnemesini engelleyebileceğini,bulaşıcı olarak nitelendirilen bir şeyin ise kişi tarafından ne olursa olsun engellenemeyecek bir eylem olması gerektiğini söylüyorlar, Ayrıca bu yorumumu okuyanlar'da %90 esner :D

- ahmet haaaaaaaa(esniyor) nasılsın? ( pis pis sırıtıyor)
+ ya yapma işte haaaaaaaa ( karşılık veriyor)
Hocam ben şunu bir yenebilsem :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri