- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler öncelikle söyliyim beni kötülemeyin dinleyin bende rahatsızım efsun konusunda
Tamam siz c9 basmışsınız adam o çöp diyor büyük ölçüde hak yenmiş, karakter savlarımız çalışmıyor, ... Bir sürü madde var ama birazda olumlu düşünün adamların piyasası çok düşük kendi itemlerinizi satarsanız normal bi ölçüde 30T paranız varsa 45 t toparlarsanız kısacası 7 efsun 3 tane onlara göre sağlam kokye küpe ayakkabı alabilirsiniz ben yaptım kaskta aldım. Tamam neden bunu yapasınız siz çarınızı dizdiniz ? Ama beyler şu zamanda kaç tane sw nin chsi busy ? Player sayısı çok iyi.Eskiden in cin top oynardı 1.köyde şimdi pc ler kasıyor bence zararımızda oldu faydalı taraflarıda hep olumsuz düşünmeyin tamam efsunları çok iyi olan kişiler var ama herkez öyle değil çoğu kişi marstaki efsunlar gibi dizmiş.Uzatmadan söyliyim bence itemlerimize yazık oldu ama 1 hafta önceki boş mars yerine itemlerii satıp biraz düşük seviyeden oynamayı tercih ederim.Benim görüşümdür ama herkeze hak veririm itemleri çöpe gittiğinden.
Tamam siz c9 basmışsınız adam o çöp diyor büyük ölçüde hak yenmiş, karakter savlarımız çalışmıyor, ... Bir sürü madde var ama birazda olumlu düşünün adamların piyasası çok düşük kendi itemlerinizi satarsanız normal bi ölçüde 30T paranız varsa 45 t toparlarsanız kısacası 7 efsun 3 tane onlara göre sağlam kokye küpe ayakkabı alabilirsiniz ben yaptım kaskta aldım. Tamam neden bunu yapasınız siz çarınızı dizdiniz ? Ama beyler şu zamanda kaç tane sw nin chsi busy ? Player sayısı çok iyi.Eskiden in cin top oynardı 1.köyde şimdi pc ler kasıyor bence zararımızda oldu faydalı taraflarıda hep olumsuz düşünmeyin tamam efsunları çok iyi olan kişiler var ama herkez öyle değil çoğu kişi marstaki efsunlar gibi dizmiş.Uzatmadan söyliyim bence itemlerimize yazık oldu ama 1 hafta önceki boş mars yerine itemlerii satıp biraz düşük seviyeden oynamayı tercih ederim.Benim görüşümdür ama herkeze hak veririm itemleri çöpe gittiğinden.
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eskiden eskiden in cin top oynarken mars serverına kardeşlik hakımdi herkez birbirini sayar severdi.biz jupiterle birleşme istedik evet biraz daha user olsun diye ama destanı istemıyoruz . Neden tek bir gm açıklama yapmıyo bnm suan marsta c9 iyi para ederken burda çöp .biz boşuna 4 sene çar dizmedik oyunun en eskileri olan biz yeniden çar dizemeyiz kimse kusura bakmasın alın başınıza çalın destanınızı . Amacınız ne hala çözememişken yaptıgınız haksızlıklar ve ilgidizlikler yetti artık . Gm gelir 2 metin atar event diye sonra ilgiliyim ben yok canım ya ondan mı user gelmıyodu marsa .. Kendii ellerinizle bitirdiniz. Kendi elleriiinizle sıvadınız.