- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
haklısınız inanın aynı durumları yaşıyoruz cebimizde adam gibi 1 t bile yok
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Aslında destanla birleşmesi bizim için daha iyi oldu neden derseniz mesela benim 15k 15b 15ç hp kolyelerim 15t ediyordu marsta destanda dün gece 50t den sattım birini marsa göre gene iyi
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Müslüm tamam haklısın oyundaki fiyatlar düştü dengelendi aslında,
45 50t e satılıyor çoğu 95 silahı ama atladıgın birkaç nokta var
B.Kraliyet almak şu durumda daha karlı(40 buyu veriyor defans veriyor) artık kimse Turkuaz zırhlara bakmıyor bizim zırhlar oldu mu çöp ? evet oldu..
Akabinde 2. Efsun nesnesi ucuzladı (tek buna sevindim) ama kardeşim bunları yapmak Para ister ,ben diyorum ki kim yapacak jüpiterde cebi para dolu 10 kişi vardır gerisi zaten jüpiterde çırpınrken (yaptığımız emekler zaten gitti zengin fakir herkesin burada emekten kastım efsuna harcadığımız zaman¶) şimdi aynı olayları burada yaşıyoruz.
Neyse Uzun lafın kısası oyun zordu daha da zorlaştırıldı ve hiçbirimize sorulmadı destanla birleşilsin diye.Sadece Mars gündemdeydi.
B.Kraliyet almak şu durumda daha karlı(40 buyu veriyor defans veriyor) artık kimse Turkuaz zırhlara bakmıyor bizim zırhlar oldu mu çöp ? evet oldu..
Akabinde 2. Efsun nesnesi ucuzladı (tek buna sevindim) ama kardeşim bunları yapmak Para ister ,ben diyorum ki kim yapacak jüpiterde cebi para dolu 10 kişi vardır gerisi zaten jüpiterde çırpınrken (yaptığımız emekler zaten gitti zengin fakir herkesin burada emekten kastım efsuna harcadığımız zaman¶) şimdi aynı olayları burada yaşıyoruz.
Neyse Uzun lafın kısası oyun zordu daha da zorlaştırıldı ve hiçbirimize sorulmadı destanla birleşilsin diye.Sadece Mars gündemdeydi.
Son düzenleme:
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Müslüm tamam haklısın oyundaki fiyatlar düştü dengelendi aslında,
Biz En Başından Beri MARS La Birleşmeyede Karşıydık Ama Olan Oldu Geri Dönüşü Olmaz Sanırım