- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
alakası yok
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
#direnmars
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Direnecek gücümüz kalmadı. Geçende bayraklara dalayım dedim. Bir baktım 9 Hanedan 2 kişiyi kovalıyor. İçimden bir küfür ettim geçtim. Ninjaya karşı olan itemlerimi takmıştım. Bir tane ninja geldi bana bir tane suikast attı. Hayatımda o kadar damage yememiştim. kalktım ben vurdum. 8k yedi ruhla. Neyse diğer skilleri felan attım. Adam ölmek bilmiyor. Yanıma 2 kişi daha geldi. Adama dalıyoruz. Ben toplasan 20kdan çok attım adama. Adamda tık yok. Oyuna yatırdığım paraya yazık oldu yeminlen. Neyse artık mahalleden bir arkadaşa veririm oynasın gariban. Yöneticilere sesleniyorum. Tüm marslar giderde inşallah sadece destan ve siz oynarsınız. Mars-jüpiter olsa bu kadar oyuncu olurdu zaten. Bide destandan memnun olanlar var. Destan gelmesede jüpiterler için zor olacaktı oyun. Şimdi jüpiterdekilerin hiç şansı yok. Bari exp koruma gelsinde yüzümüz gülsün. Saatte 2t zarardayım. haftada kaç t siz düşünün. Bide kahramanlık ödülünü düşünün. Neyse yeter bu kadar size iyi forumlar.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Yazık oldu güzel oyundu mmomt2 başımız sağolsun
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben jüpiterdendim ama belkide en çok direnen benim
ya jüpiterde şaman atağı max 20 30 olurdu ulan adam inanmış 130 ŞAMAN ATAĞI NEDİR YA? 3skilde öldüm normalde bir Ninja beni kesemez kolay kolay öhh dedim resmen o destandan memnun olanlarda oyuna para basanlar bence.destandakilerde övünüyor şu kadar kişiye oyun bıraktırdım xd xd diye adamlar bizimle bildiğiniz dalganın kralını geçiyor!!!
ya jüpiterde şaman atağı max 20 30 olurdu ulan adam inanmış 130 ŞAMAN ATAĞI NEDİR YA? 3skilde öldüm normalde bir Ninja beni kesemez kolay kolay öhh dedim resmen o destandan memnun olanlarda oyuna para basanlar bence.destandakilerde övünüyor şu kadar kişiye oyun bıraktırdım xd xd diye adamlar bizimle bildiğiniz dalganın kralını geçiyor!!!