Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ticaret dışı mesaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben sana diyorumki mt2% ile mt2root% arasında sadece isim farkı var ben hatırlamadıgım için mt2% yazdım sen gelmiş bana ne diyorsun

bu attıgınız sste channels ve game99 configlerinden admin page passwordu editlersem napabileceksin :m08:

senin filesini kullananın allah belasını versin neyini kullanacam bu filesin :ka19:
Az önce firmadan aldım diyordu şimdi de neeyini kullanacam diyor. Gökhan bırak kafası basmıyor. Tamam koçum sende haklısın

Son düzenleme:
rezil herif firmadan makina aldım filesini sagladılar girdim kontrol ettim sonra kendi filesimi attım nası bi kafa varsa nerden aldın kardeş

ben sana diyorumki mt2% ile mt2root% arasında sadece isim farkı var ben hatırlamadıgım için mt2% yazdım sen gelmiş bana ne diyorsun

bu attıgınız sste channels ve game99 configlerinden admin page passwordu editlersem napabileceksin :m08:

senin filesini kullananın allah belasını versin neyini kullanacam bu filesin :ka19:

Arkadaşım beni de tartışma konusuna dahil etme.Yoksa çıkamayız inan.İşlemlerin zaten çoğu db ile bağlantı kurmadan direk yetkili karakterden yapılabildiği gibi bu lua sayesinde de yapılabiliyor.Ki zaten şöyle bir olay daha var, lua içine girilmiş fonksiyonlar sayesinde hiç bir ekstra engelleme söz konusu olamaz.Yani admin page password dediğin şeyi değiştirsen bile sen tek itemshop'ta kullanabilirsin sonuç olarak etki etmez lua'ya şlsdşaşsldlşas
İstersen game ye değil sunucuna ip engeli at.Sonuçta komut oyun tarafından gönderiliyor.Kendini engelleyecek değil ya :D

Mehmet istedi, bende geri çevirmedim.Eğer bende piyasaya filesimi sürseydim ben de aynı yöntemi kullanırdım.Hani bilip bilmediğin şeyler olabilir biraderim, fazla takılmaman gerekir bilmediğin şeylere sonuçta.Eyvallah bilgilisindir senden büyük yoktur ama unutma herkesin kendine göre hamleleri var.

Neyse bu kadar konuşma yeter beyler yorum atmayın taraflı olarak özel mesajlara gidebilirsiniz.
Buradan tartışma yapınca değişen birşey olmuyor sonuçta.Sizden ricam yani yorum atmayın, daha fazla sinirlendirmeyin birbirinizi.Hayırlı geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri