- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
des_des3 anlamıyom bu arkadaşlar benden ne istiyor kardeşim trojen varsa oynamican insanı hasta ediyorsunuz yha burda editör diyor virüs yok çalışıyor kötülük yapıyoruz sanırsam
- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya arkadaŞlar benİm bugÜne kadar gÖrdÜĞÜm bÜtÜn hacklerde vİrÜs Çikti.. Yanİ bu demek oluyor kİ hackler vİrÜslÜ oluyor.. Sİz de vİrÜsÜne katlanamayacaksaniz İndİrmeyİn kardeŞİm.. Ben Şİmdİ İndİrecem.. Elİne saĞlik arkadaŞim.. +rep.. 

- Konular
- 81
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
walla ben İndİrdİm.. Eset kullaniyorum.. Truva ati buldu ama yİne de İndİrdİm.. ArkadaŞin dedİklerİnİn aynisi mevcut.. Fakat ben oyunda ÇaliŞip ÇaliŞmadiĞini kontrol edemedİm ÇÜnkÜ benİm pc Çok takiliyor crossta.. Wİn7 Üstelİk.. :d
Son düzenleme:
- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
des_des3 anlamıyom bu arkadaşlar benden ne istiyor kardeşim trojen varsa oynamican insanı hasta ediyorsunuz yha burda editör diyor virüs yok çalışıyor kötülük yapıyoruz sanırsam
boŞ ver haci İsteyen kullanmaz zorlamai

ya arkadaŞlar benİm bugÜne kadar gÖrdÜĞÜm bÜtÜn hacklerde vİrÜs Çikti.. Yanİ bu demek oluyor kİ hackler vİrÜslÜ oluyor.. Sİz de vİrÜsÜne katlanamayacaksaniz İndİrmeyİn kardeŞİm.. Ben Şİmdİ İndİrecem.. Elİne saĞlik arkadaŞim.. +rep..![]()
o vİrÜsler zararsiz. İnjectorden kaynaklaniyor.
walla ben İndİrdİm.. Eset kullaniyorum.. Truva ati buldu ama yİne de İndİrdİm.. ArkadaŞin dedİklerİnİn aynisi mevcut.. Fakat ben oyunda ÇaliŞip ÇaliŞmadiĞini kontrol edemedİm ÇÜnkÜ benİm pc Çok takiliyor crossta.. Wİn7 Üstelİk.. :d
ÇaliŞiyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)