Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

19.06.2010(Crossfire Public Hack)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan was96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

des_des3 anlamıyom bu arkadaşlar benden ne istiyor kardeşim trojen varsa oynamican insanı hasta ediyorsunuz yha burda editör diyor virüs yok çalışıyor kötülük yapıyoruz sanırsam

ya arkadaŞlar benİm bugÜne kadar gÖrdÜĞÜm bÜtÜn hacklerde vİrÜs Çikti.. Yanİ bu demek oluyor kİ hackler vİrÜslÜ oluyor.. Sİz de vİrÜsÜne katlanamayacaksaniz İndİrmeyİn kardeŞİm.. Ben Şİmdİ İndİrecem.. Elİne saĞlik arkadaŞim.. +rep.. :)

walla ben İndİrdİm.. Eset kullaniyorum.. Truva ati buldu ama yİne de İndİrdİm.. ArkadaŞin dedİklerİnİn aynisi mevcut.. Fakat ben oyunda ÇaliŞip ÇaliŞmadiĞini kontrol edemedİm ÇÜnkÜ benİm pc Çok takiliyor crossta.. Wİn7 Üstelİk.. :d

adsz2pl.jpg

Son düzenleme:
des_des3 anlamıyom bu arkadaşlar benden ne istiyor kardeşim trojen varsa oynamican insanı hasta ediyorsunuz yha burda editör diyor virüs yok çalışıyor kötülük yapıyoruz sanırsam

boŞ ver haci İsteyen kullanmaz zorlamai :)

ya arkadaŞlar benİm bugÜne kadar gÖrdÜĞÜm bÜtÜn hacklerde vİrÜs Çikti.. Yanİ bu demek oluyor kİ hackler vİrÜslÜ oluyor.. Sİz de vİrÜsÜne katlanamayacaksaniz İndİrmeyİn kardeŞİm.. Ben Şİmdİ İndİrecem.. Elİne saĞlik arkadaŞim.. +rep.. :)

o vİrÜsler zararsiz. İnjectorden kaynaklaniyor.

walla ben İndİrdİm.. Eset kullaniyorum.. Truva ati buldu ama yİne de İndİrdİm.. ArkadaŞin dedİklerİnİn aynisi mevcut.. Fakat ben oyunda ÇaliŞip ÇaliŞmadiĞini kontrol edemedİm ÇÜnkÜ benİm pc Çok takiliyor crossta.. Wİn7 Üstelİk.. :d

ÇaliŞiyor

dedİĞİm gİbİ test etmedİm.. Ama ÇaliŞmayacaĞina daİr en ufak bİ ŞÜphem bİle yok.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri