HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkay gerçekten çok iyisin yanılmıyorsam birleşme aralarında uyumuyorsan iki gündür uyumuyor olman gerekli tebrik ediyorum seni adamsın adam adamın son iki harfisin başarılarını tebrik ediyorum devamını diliyorum.
adam sana php script ile yapıyorum diyor
sen haala yalakalık peşindesin. shorty yapmıyor hazırladıkları php script otomatik olarak yapıyor ^^
sen haala yalakalık peşindesin. shorty yapmıyor hazırladıkları php script otomatik olarak yapıyor ^^Türkay gerçekten çok iyisin yanılmıyorsam birleşme aralarında uyumuyorsan iki gündür uyumuyor olman gerekli tebrik ediyorum seni adamsın adam adamın son iki harfisin başarılarını tebrik ediyorum devamını diliyorum.
Transferi otomatiğe alıp o arada uyuyorum tahmini olarak belirlediğim saatlere telefonu kurup uyanıp son duruma bakıp tekrar yatıyorum.
Uzun süre uykusuz kalamayız tabi

Transferi otomatiğe alıp o arada uyuyorum tahmini olarak belirlediğim saatlere telefonu kurup uyanıp son duruma bakıp tekrar yatıyorum.
Uzun süre uykusuz kalamayız tabi![]()
Türkay Jüpiter-Mars ---> Destan birleşme işlemi tahmini bitiş süresi varmi ?
Türkay gerçekten çok iyisin yanılmıyorsam birleşme aralarında uyumuyorsan iki gündür uyumuyor olman gerekli tebrik ediyorum seni adamsın adam adamın son iki harfisin başarılarını tebrik ediyorum devamını diliyorum.
Shorty yerine bir de ben sana cevap vereyim bu hoşuna gitmeyebilir ama senin yazdıkların da benim hoşuma gitmedi. . Bir kez daha böyle bir konuşma görmek istemiyorum.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)