noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Metin2 Satılık MAP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkoMatik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kardeşim yapmayı bilsem oynatırım burayı . Haklısın yapmayı bilmiyorum fakat yaptığımdada böyle gelip buraya artistlik taslayıp map satmaya çalışmam :) arkadaşlar eğer gerçek map satın almak isterseniz size link veriyim 12€dan gerçek map satıyor :) böyle maplere 40 lira verilirmi gözünüzü sevem oyunca buraya ışınlanıp ne yapıcak . :)
bari ben birşeyleri başarabiliyorum iyi veya kötü bari başarabiliyorum sen onuda yapamıyorsun :) doğru değilmiyim eğer adam gibi map satan türkiyede varsa bende map satmayacam artık eğer türkiyede satan varsa doğal map dungeon değil yapan varsa bende satamayacam artık :) 12 euroymuş 32 Tl Yapıyoruz Birde 1x1 Map :D buna göre 4x4 map 32+32+32+32 =128TL oluyor.. 128 TL Nerede 40 TL Nerede

"ASLA MAP YAPMAYI ÖĞRENEMEYECEKSİN "

Son düzenleme:
bari ben birşeyleri başarabiliyorum iyi veya kötü bari başarabiliyorum sen onuda yapamıyorsun :) doğru değilmiyim eğer adam gibi map satan türkiyede varsa bende map satmayacam artık eğer türkiyede satan varsa doğal map dungeon değil yapan varsa bende satamayacam artık :) 12 euroymuş 32 Tl Yapıyoruz Birde 1x1 Map :D buna göre 4x4 map 32+32+32+32 =128TL oluyor.. 128 TL Nerede 40 TL Nerede

"ASLA MAP YAPMAYI ÖĞRENEMEYECEKSİN "

:) sana kim dedi 1x1 diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri