Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bari ben birşeyleri başarabiliyorum iyi veya kötü bari başarabiliyorum sen onuda yapamıyorsunKardeşim yapmayı bilsem oynatırım burayı . Haklısın yapmayı bilmiyorum fakat yaptığımdada böyle gelip buraya artistlik taslayıp map satmaya çalışmamarkadaşlar eğer gerçek map satın almak isterseniz size link veriyim 12dan gerçek map satıyor
böyle maplere 40 lira verilirmi gözünüzü sevem oyunca buraya ışınlanıp ne yapıcak .
![]()
doğru değilmiyim eğer adam gibi map satan türkiyede varsa bende map satmayacam artık eğer türkiyede satan varsa doğal map dungeon değil yapan varsa bende satamayacam artık
12 euroymuş 32 Tl Yapıyoruz Birde 1x1 Map
buna göre 4x4 map 32+32+32+32 =128TL oluyor.. 128 TL Nerede 40 TL Nerede"ASLA MAP YAPMAYI ÖĞRENEMEYECEKSİN "
Son düzenleme:
bari ben birşeyleri başarabiliyorum iyi veya kötü bari başarabiliyorum sen onuda yapamıyorsundoğru değilmiyim eğer adam gibi map satan türkiyede varsa bende map satmayacam artık eğer türkiyede satan varsa doğal map dungeon değil yapan varsa bende satamayacam artık
12 euroymuş 32 Tl Yapıyoruz Birde 1x1 Map
buna göre 4x4 map 32+32+32+32 =128TL oluyor.. 128 TL Nerede 40 TL Nerede
"ASLA MAP YAPMAYI ÖĞRENEMEYECEKSİN "
sana kim dedi 1x1 diye 
aa pardon sen daha 1x1 mapın kaç boyutta olduğunu bilmiyorsunsana kim dedi 1x1 diye
![]()

aa pardon sen daha 1x1 mapın kaç boyutta olduğunu bilmiyorsun![]()
Neyse sen elindekilerle oyalan. 40TL yede satmissindir sen
Kendini teselli et 
kardeş niye emeğime laf atıyorsun zoruna gidiyorsa git sende yap yaopamıyorsanda çal bir yerden paylaş ama benim konumu kirletme alan alır almayan aolmaz bu kadar basit.Neyse sen elindekilerle oyalan. 40TL yede satmissindir senKendini teselli et
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)