DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Birleşimde Olan İtemlerim Gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S4TAN1ST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 320
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S4TAN1ST

Level 2
Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
48
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ben jüpiter serverinde oynuyorum Nickim: MasterSauron. Birlesme oldukdan sonra oyuna giriş yaptım ve Giydigim itemler ve depo daki itemler hariç envanterimdeki itemlerin hepsi kaybomustur. Hırsızlık olayı değildir. Çünkü yere ve ticarete konulamayan OTO POTLARDA GİTMİŞTİR. gerekenın bir an önce yapılmasını arz ederim

MERAK ETMEYİN ARKADASİM YÖNETİCİLER HEMEN İLGİLENİYoLAR EN KISA SÜREDE İLGİLENCEKLERNİE EMİNİM K:G İYİ FORUMLAR

Kısa ve öz YARDIM ETMESINI İSTİYORSAN BENIMDE HADDIME DEĞİL COK ZORLARSAN ONLARDA KILLIK OLSUN DİE UZATIRLAR :D

1 hafta falan bekle olumlu sonuç alırsın tek konudan devam et ;)

Sen akıllı cocuga benzıyorsun oyun içi bi sorundur admın beklersın 1 haftada çözülür :D

Kısa ve öz YARDIM ETMESINI İSTİYORSAN BENIMDE HADDIME DEĞİL COK ZORLARSAN ONLARDA KILLIK OLSUN DİE UZATIRLAR :D

1 hafta falan bekle olumlu sonuç alırsın tek konudan devam et ;)

Sen akıllı cocuga benzıyorsun oyun içi bi sorundur admın beklersın 1 haftada çözülür :D

eywallah saol

durumumu kısa ve öz anlattım işte eger sıkıntı olursa admınle iletişime geceriz

Merhaba ben jüpiter serverinde oynuyorum Nickim: MasterSauron. Birlesme oldukdan sonra oyuna giriş yaptım ve Giydigim itemler ve depo daki itemler hariç envanterimdeki itemlerin hepsi kaybomustur. Hırsızlık olayı değildir. Çünkü yere ve ticarete konulamayan OTO POTLARDA GİTMİŞTİR. gerekenın bir an önce yapılmasını arz ederim

server adı:
char id:
char adı:

vs. vs. gibi bilgileri admin özel mesajla ilet ilgilenilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri