farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

C: Disk Dolu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakates
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar tam olarak söyle bişi metin2 prıvate server kurdum ve kapandı sonra sildim herşeyi pcden metin2 ile ilgili C: hala dolu ve kösede disk dolu diyor fakat C: içine girip dosyları hesaplatıyorum 5GB ediyor Bıktım Artık bide

Bu ,Konuda Benim Hala Çözüm Bulmadım 3 Haftadır Lütfen Cevap verin veya
http://www.turkmmo.com/driver-bios-firmware/2727538-quotses-aygiti-yokquot-lutfen-herkes-baksin.html

İletişim Bilgilerim :
fb.com/baris.ertugral
531 566 28 35
Skype Kullanmıyorum

Arkadaşlar tam olarak söyle bişi metin2 prıvate server kurdum ve kapandı sonra sildim herşeyi pcden metin2 ile ilgili C: hala dolu ve kösede disk dolu diyor fakat C: içine girip dosyları hesaplatıyorum 5GB ediyor Bıktım Artık bide

Bu ,Konuda Benim Hala Çözüm Bulmadım 3 Haftadır Lütfen Cevap verin veya
http://www.turkmmo.com/driver-bios-firmware/2727538-quotses-aygiti-yokquot-lutfen-herkes-baksin.html

İletişim Bilgilerim :
fb.com/baris.ertugral
531 566 28 35
Skype Kullanmıyorum

Hiç server kurmadım ancak Tahminim Gizli dosyalar vardır.Bilgisayarın önceki bir konuda XP olduğunu belirtmiştin o zaman;Başlat/Denetim masası/Görünüm/Klasör seçenekleri/Gizli klasörleri göster gibi bir seçenek olması lazım onu işaretle.Tekrar bak. Eğer olmazsa C'de zaten 5GB lık veri varmış.Bunların yedeğini al C'ye sağ tıkla/Biçimlendir/Hızlı biçimlendire bas.
Gene olmadı diyorsan Tak XP CD'sini C'yi sil tekrar kur. Son söylediğimi dahada açıklayabilirim ancak ilk önce diğer adımları dene.

3 Haftadır Dözemedim dediğin konuyla iliglide ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum ama sen ısrarla cevaplarımı denemek yerine Face ekle TW ekle diyip duruyorsun.Dilersen forumdan yardımcı olabilirim.

hocam en kolayından sistem geri yükleme'nin kullanacağı "mb-gb" düşürmek. bunun için "Bilgisayarıma sağ tıkla 'Özellikler' i seç. Açılan pencereden (Sistem Geri Yükleme) konumuna gir. Alt taraftan Sürücü nü seçip Ayarlar'a tıkla ve burdan kullanılacak alanı düşür"
Not: Ne kadr düşürürsen sürücünde o kadar yer açılır. kolay gelsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri