Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cubikon Bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akifakyildizlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 821

akifakyildizlar

Level 1
Üye
Konular
10
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar muhakkak görmüşsünüzdür cubikonu kesince aynı yerde hemen bir daha çıkıyor. Chatte CMye sordugumda ise forumda cevabı var demişti fakat ben bulamadım. Bulabilen arkadaş varsa açıklamayı buraya yazabilir mi? Bu bi etkinlik mi, kalıcı mı, yoksa bug mu?

Bug değildir.Bir boss yaratığı kestiğindede çok yakında bir tane daha çıkıyor.Kalıcı olabilir.

Arkadaşlar muhakkak görmüşsünüzdür cubikonu kesince aynı yerde hemen bir daha çıkıyor. Chatte CMye sordugumda ise forumda cevabı var demişti fakat ben bulamadım. Bulabilen arkadaş varsa açıklamayı buraya yazabilir mi? Bu bi etkinlik mi, kalıcı mı, yoksa bug mu?

dostum o bug değil cubikon patladığında protegitleride temizlersen 25 sanıye civarı sonra gelir .

dostum o bug değil cubikon patladığında protegitleride temizlersen 25 sanıye civarı sonra gelir .

Oyuna girip bakmamışsınız sanırım neyse. Bugsa da 1-2 güne halledilir. Demek istediğim şey cubi bittiği anda yenisi çıkıyor girip görün.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri