DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Ahri Combo ve Taktikleri Yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIEdwardII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben Ahri oynamaya başladım bna combo ve taktikler önerebilir misiniz yada iyi Ahri oynuyan oyuncuların videoalarını atar mısınız.

Kardeşim Ahride yapman gereken sadece birşey var... E+Q+W Kombosunu tutturmak Lanede adama hiç kill vermediysen zaten adam bu komboya yaşamaz üstünede ignite koydunmu tamamdır
İtemlere geçersek Sihirbaz ayakkabısı,Lindary Maskesi,Rabadon Şapkası,Rylai Asası,Void Staff(Türkçesini bilmiyorum),Rod Of Age öneriyorum
]
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Ahri ilk mainimdi dianayı verip almıştım çok iyi hatırlarım başlarda değerler çok iyiydi mid lane de rakibi çok azdı fakat sonradan mana nerfi geldi sanırsam bu çok zorluyor mana ve can konusunda çok kırılgan bir herodur E+W yapıp ignite larsın adam kaçar o andada qyu attığında ölmüş demektir :)

Kardeşim Ahride yapman gereken sadece birşey var... E+Q+W Kombosunu tutturmak Lanede adama hiç kill vermediysen zaten adam bu komboya yaşamaz üstünede ignite koydunmu tamamdır
İtemlere geçersek Sihirbaz ayakkabısı,Lindary Maskesi,Rabadon Şapkası,Rylai Asası,Void Staff(Türkçesini bilmiyorum),Rod Of Age öneriyorum
]
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Ahri ve DFG yok gg

E ile öpücüğü atar adamı kendine çekerken W ya basıp 3 tane tilki ateşinin adama isabet ettirmek gerekir. Adam kaçarken Q ile topu atarsın 2 kere hasar verdikten sonra adam kaçarsa eğer R+R+R (öldürene kadar artık) yanına yaklaşır ve çok yüksek hasar verebilirsin. Eğer adam az canla kaçarsa tutuşturla alabilirsin. Eğer Ölümateşi Pençesi gibi aktifi olan itemleri alırsan sakın onları kullanmayı unutma. Özellikle ölümateşi pençesinin aktifi can değerine göre hasar verdiği için kullanman çok yararına olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri