Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Böyle bi hata Alıyorum Çözümü ?
@BeyazKabus O hata almanın sebebi gömme ve game tools işlemi yanlış yapman 
@Pasha37 Ayrıca uyumlu pack vermediğin sürece bir işe yaramaz boşuna paylaşmış olursun. söyle bir işlem yapıp deneyin isterseniz ilk metin2nin locale uiscript ındex root larını alın çalışır ama module hatası alabilirsiniz. PASHA37 uyumlu pack paylaşmadığı sürece siz bulmaya çalışın derim.

@Pasha37 Ayrıca uyumlu pack vermediğin sürece bir işe yaramaz boşuna paylaşmış olursun. söyle bir işlem yapıp deneyin isterseniz ilk metin2nin locale uiscript ındex root larını alın çalışır ama module hatası alabilirsiniz. PASHA37 uyumlu pack paylaşmadığı sürece siz bulmaya çalışın derim.

bendede açılmmyıor sorun nedir sanırım packle uyumlu değil exe ?
bende birliklte aç bişey yok amg bilgsauarında nasıl bilgsayarsa sen bana onun exe sini versen dosya.tc atsan
pack güncel m2caps.net
hiç boşuna uğraşma senin packinde güncel değil @Pasha37 uyumlu bir pack vermedikçede işe yaramaz bu sistem
Konuyu Lütfen Düzenle Pahsa Güncel Pack At Yoksa Bi Boka Yarımıyacak
packide bi zahmet siz bulun ben konuda koruma kurulumu anlatıyorum.
Güncell Pack Nerden Bulabiliriz Bide o encode gamestoll şeyi ben de açılmıyor program olarak napmam lazımn
ya herşeyi yapıyorum, açtığımda hackshield sağ alt köşede doluyor 5-6 saniye sonra hiç bişey olmuyor yani oyun açılmıyor hata da vermiyor. yardım edebilir misin?
Katılıyorum kardesim, aynı sorun bendede. eminim bu sorunu yaşayan daha fazla kişi vardır ;
pasha37, yardımlarınızı bekliyoruz.
@BeyazKabus O hata almanın sebebi gömme ve game tools işlemi yanlış yapman
@Pasha37 Ayrıca uyumlu pack vermediğin sürece bir işe yaramaz boşuna paylaşmış olursun. söyle bir işlem yapıp deneyin isterseniz ilk metin2nin locale uiscript ındex root larını alın çalışır ama module hatası alabilirsiniz. PASHA37 uyumlu pack paylaşmadığı sürece siz bulmaya çalışın derim.![]()
Uyumlu Pack Paylaşırmısın Pasha
Beyler Bende çalıştı fakat İnternet kafedeyim
1.isletim sistemleriniz nedir Burdaki Windows7 Ultimate
2.Metin2 Setup Bastan Kurup En Güncel Packı Yükleyin !
3.Burda pvp packı olarak RodeMT2 packı vardı
4.Herhangi dosya gömme vs işlem yapılmamıştır direk .rar içindeki dosyalar klasörü komple Metin2 klasörünün içine atılmıştır
5.Hshield update error veriyorsa antivürs devre dışı bırakın yada İnternet bağlantınızı kontrol edin
6. Hadi canım sende diyenlere Buyrun Video Adamda kusura aramaktansa biraz araştırma yapın bu yüzden rakipleriniz sizden önde
7. Mobilden genellikle aktif oluyorum forum opera mini uyumlu olmadığı için mesaj yazamıyorum vaktim olduğunda cevap yazarım
Video:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)