- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın adminim 3 gün once benim sura set ve 2 3 parca eski edidim vardı oyunda. Ben venüs serverinde oyuncu kalmadıgı icin merkur serverine gececektim. Oyunda Cratle adlı bi arkadas vardı onceden kontorle cok alısverisim oldu onunla. Yani güvenim coktu. bu arkadas nasıl olduysa venüste item verene merkurde item t verilir dedi. ve bende bunun üzerine ticarete basladım adamla kendisi ben ilk bise vermem dedi ve zaten beni tanıyorsun dedi bende bunun üzerine tmm dedim.
Ben venüs serverindeki sura set ve itemlerimi Cratle adlı sahsa vercem oda bana merkur serverinde Expression adlı charıyla merkur serverinde 1200 t vercekti buraya kadar hersey net.
Ticarete geldik ben itemleri ticaret acerak koydum.
aynı sekilde kendiside merkür serverinde bana 1200 t koyydu.
ve ben kabule bastım diyer sunucuya gecince birden tici kappattı ve gülüp gitti.
simdi siz bana diceksiniz oyundaki her sey senin eemanetinde idi vermeseydin diye ama herkez benim tarafımda herkes Cratle adlı sahıstaki itemlerin benim oldugunu biliyor onun icin venüs serverindeki arkadaslardan buraya kendi agızlarıyla yazmaları icin oyunda bi duyuru yaptım.
ve herkez dediki tmm kardesim. biz gerekli sekilde yardım ederiz herkeste dediki o eskiden cok item calardı. simdi adminlerim sizden su ise bir el atmanızı istiyorum cok tsk ederim
İYİ FORUMLAR venüs serverindeki oyuncusu :Cratle 118 lvl sura merkur serverindeki oyuncusu :Expression 112 lvl sura . benim charım 109 lvl sura KaPTaN42 ADLI CHAR
Ben venüs serverindeki sura set ve itemlerimi Cratle adlı sahsa vercem oda bana merkur serverinde Expression adlı charıyla merkur serverinde 1200 t vercekti buraya kadar hersey net.
Ticarete geldik ben itemleri ticaret acerak koydum.
aynı sekilde kendiside merkür serverinde bana 1200 t koyydu.
ve ben kabule bastım diyer sunucuya gecince birden tici kappattı ve gülüp gitti.
simdi siz bana diceksiniz oyundaki her sey senin eemanetinde idi vermeseydin diye ama herkez benim tarafımda herkes Cratle adlı sahıstaki itemlerin benim oldugunu biliyor onun icin venüs serverindeki arkadaslardan buraya kendi agızlarıyla yazmaları icin oyunda bi duyuru yaptım.
ve herkez dediki tmm kardesim. biz gerekli sekilde yardım ederiz herkeste dediki o eskiden cok item calardı. simdi adminlerim sizden su ise bir el atmanızı istiyorum cok tsk ederim
İYİ FORUMLAR venüs serverindeki oyuncusu :Cratle 118 lvl sura merkur serverindeki oyuncusu :Expression 112 lvl sura . benim charım 109 lvl sura KaPTaN42 ADLI CHAR
- Konular
- 117
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dogrudurda kardesm bunun ıcın ılk once ss ıstıyecekler varmı kanıtın ??
- Konular
- 3,339
- Online süresi
- 17m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 660
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 358
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Alacağınız olası cevapları ben şimdiden vereyim :
1) Hesap güvenliği oyuncuya aittir, iade yapılamaz.
2) Kanıtsız işlem yapılmıyor.
--
Geçmiş olsun, bu tip ticaretlerde bence 1 edit ver , 1 edit al şeklinde tüm itemleri tek tek takas etmek lazım. Biraz uzun sürer ancak en güvenli yol bu. Çaldırırsan en kötü ihtimalle 1 edit çaldırırsın.
1) Hesap güvenliği oyuncuya aittir, iade yapılamaz.
2) Kanıtsız işlem yapılmıyor.
--
Geçmiş olsun, bu tip ticaretlerde bence 1 edit ver , 1 edit al şeklinde tüm itemleri tek tek takas etmek lazım. Biraz uzun sürer ancak en güvenli yol bu. Çaldırırsan en kötü ihtimalle 1 edit çaldırırsın.
- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
başarılar
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
KaPTaN42 adlı arkadaş benim mmomt2 den çok eski bir arkadaşımdır.Ve gerçek hayattada tanıdıgım birisidir dedikleri harfiyen dogrudur bu olay benim gözümün önünde oldu.Siz Mmomt2 yöneticileri ve gm leri herşeye kanıt istiyosunuz ama insanların söyledikleri yalan diyip geçiyorsunuz bu yüzden oyunda hiç user kalmadı lütfen arkadaşımın sorununu halledin gereginin yapılmasını arz ediyorum lütfen ilgilenin !!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)