HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Beyler Bu Konuyu Çok Araştırdım Çok İrdeledim Videolar İzledim Fakat Bi Sonuç Alamadım.
Adam Çavuş 1. Kademe Ben Yüzbaşı 1. Kademeyim Ünvanlarda Zıplama Becerisi,Harekter Kabiliyeti ve Hız var O Adam Çıkıyor Ben Çıkamıyorum
Acaba pc ile ilgili olabilirmi diyorum pc laptop 8v8 de krisin 30 mermisi 25 saniyede bitiyor hele biri bana ateş ettiğinde adam şarjörü boşaltırken size ciddi diyorum ya 3 ya 5 mermi anca sıkmmış oluyorum.
ram 3 gb ekran kartı 1 gb ama laptopların sorunu lanet olası ısınma derdi yüzünden kasıyor gibime geliyor acaba bu kasmadan dolayımı çatıya çıkamıyorum yoksa şans mı yok ?
Adam Çavuş 1. Kademe Ben Yüzbaşı 1. Kademeyim Ünvanlarda Zıplama Becerisi,Harekter Kabiliyeti ve Hız var O Adam Çıkıyor Ben Çıkamıyorum
Acaba pc ile ilgili olabilirmi diyorum pc laptop 8v8 de krisin 30 mermisi 25 saniyede bitiyor hele biri bana ateş ettiğinde adam şarjörü boşaltırken size ciddi diyorum ya 3 ya 5 mermi anca sıkmmış oluyorum.
ram 3 gb ekran kartı 1 gb ama laptopların sorunu lanet olası ısınma derdi yüzünden kasıyor gibime geliyor acaba bu kasmadan dolayımı çatıya çıkamıyorum yoksa şans mı yok ?
pc ile alakalı değil bana özelden pm at sana öğretetimEvet Beyler Bu Konuyu Çok Araştırdım Çok İrdeledim Videolar İzledim Fakat Bi Sonuç Alamadım.
pc ile alakalı değil bana özelden pm at sana öğretetim
burdan yazarsan eğer hem başkalarıda öğrenir hem bende öğrenmiş olurum
+teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...