- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum bu bir savaş oyunu fakat o haritada ise ortak harita.Yani orda adam kesmek aslında normal değil.böyle cümleleri sadece ezikler söyler dostum bu bir savaş oyunu ve paladiumda kesim yasal bir şey istediğimi yaparım belliki canın çok yanmış ama yapacak bir şey YOK!
- Konular
- 150
- Online süresi
- 1d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 148
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Dostum bu bir savaş oyunu fakat o haritada ise ortak harita.Yani orda adam kesmek aslında normal değil.
afedersin kardeşim ama o harita ortak bu ortak o onların bu bizim ne demek oluyor. bu bir savaş oyunu ancak bir strateji oynuda denebilir. gelişmezsen hiç birşey yapamazsın.
kimse kimseye karışmazsa sen gelişirken onlarda gelişir ve yiine senden üstün olurlar.
gelişirken rakiplerinin gelişmesine köstek olmalısınki en güçlü olabilesin.
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaş durumu özetlemiş..afedersin kardeşim ama o harita ortak bu ortak o onların bu bizim ne demek oluyor. bu bir savaş oyunu ancak bir strateji oynuda denebilir. gelişmezsen hiç birşey yapamazsın.
kimse kimseye karışmazsa sen gelişirken onlarda gelişir ve yiine senden üstün olurlar.
gelişirken rakiplerinin gelişmesine köstek olmalısınki en güçlü olabilesin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)