farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Advance System Care 6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desantis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 854
Bu Program Ne İşe Yarar Pc Nizi %100 KADAR KORUR Ve Zararlı Yazılımları Silip Kayıt Defterine Veren Hasarları Düzeltir Şimdi Bu program Ücretsiz Ama Pc Sağlığı İçin Fazla Karıştırmayın .
Unutmayın Sorumluluk Programı İndiren Kullanıcıya Aittir .

Size Şimdi Bir Program Vericeğim Her seyi oÇözücek .

Advanced+SystemCare+Pro+6.0.8.jpg

Program ın Adı : Advanced System Care 6

Bu Program Ne işe Yarar
huh.gif

Bilgisayarınızmı Çokmu Kasıyor Bakımamı İhtiyacı Var Hemen Bu Programı İndirip Kuruyorsonuz Ve Bilgisayarınıza 360 Derece Bakım Yapıyor .Tamamen Bakımı Bittikten Sonra Advanced System Care 6 'yı Kapatıp Bilgisayarınızı Yeniden Başlatıyorsunuz.

Sadece 1 tıklama

Tüm işi 1 tıklamayla bitirir
Sisteminizi 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir

PC'niz için 360° koruma

Güncel tanımlamalarla bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler
Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller
Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler

Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur

Geçersiz kayıt defteri girdilerini tarar ve düzeltir
Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devre dışı bırakır
Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller

PC performansını 5 kata kadar yükseltir

Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler
Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler

Advance System Care 6 İndir

Dünyada Bir İlk yaptırdınız Özel Dosyayı Taratırdınız Alın Sıze Tarama Sonucları ...

İnanmayanlar İçin Benım Bilgisayar Buyrun bakın :)
Yeterli Olmassa Vürüs Tarmasına Vido Cekebılırım :)

912i.png

Konuyu Kapatmak İstiyorsanız Kapatabılırsınız Bu progrmaın Virüs Taraması Yotur Arkdaşarl Bu özel Bir firmanın Yaptığı Bir Üründür İçindede Virüs Yoktur Varsa Bnned Leyın Benı .Yemin ederim Yok

wait.gif

Desantis

Ben Biliyorum TÜRKMMO Kulanıcıları Bonkör Dür Olursa Mutlaka +++Rep vericeklere İnanıyorum ...

Son düzenleme:
Bu Program Ne İşe Yarar Pc Nizi %100 KADAR KORUR Ve Zararlı Yazılımları Silip Kayıt Defterine Veren Hasarları Düzeltir Şimdi Bu program Ücretsiz Ama Pc Sağlığı İçin Fazla Karıştırmayın .
Unutmayın Sorumluluk Programı İndiren Kullanıcıya Aittir .

Size Şimdi Bir Program Vericeğim Her seyi oÇözücek .

Advanced+SystemCare+Pro+6.0.8.jpg

Program ın Adı : Advanced System Care 6

Bu Program Ne işe Yarar
huh.gif

Bilgisayarınızmı Çokmu Kasıyor Bakımamı İhtiyacı Var Hemen Bu Programı İndirip Kuruyorsonuz Ve Bilgisayarınıza 360 Derece Bakım Yapıyor .Tamamen Bakımı Bittikten Sonra Advanced System Care 6 'yı Kapatıp Bilgisayarınızı Yeniden Başlatıyorsunuz.

Sadece 1 tıklama

Tüm işi 1 tıklamayla bitirir
Sisteminizi 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir

PC'niz için 360° koruma

Güncel tanımlamalarla bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler
Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller
Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler

Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur

Geçersiz kayıt defteri girdilerini tarar ve düzeltir
Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devre dışı bırakır
Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller

PC performansını 5 kata kadar yükseltir

Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler
Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler

Advance System Care 6 İndir

wait.gif

Desantis

Ben Biliyorum TÜRKMMO Kulanıcıları Bonkör Dür Olursa Mutlaka +++Rep vericeklere İnanıyorum ...

Virüs totalde bulunması gerekiyor.Bildirildi.

Buna virüs total koyulmaz Tanamaz bos ya doyutu cok ve cok yuksek olmaz bunu Firmalar yapıyor 0 virüs içeriyor kardeş yalanım yok ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri