shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Oyun hakkında sorular !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan desolator11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 477

desolator11

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1- oyunda kdp var mı beyler kime sorsam var diyo , 4. çarımı kastım mistiklerde 0 dan 40 a hala bi kdp düşmedi . Acaba son packde kalkmış olabilir mi ?
2-catacomb a nasıl giriliyo o bekçiye tıklayınca bişey olmuyo da
3- maden işleyicileri nerde ben aksesuarlara mücevher yapcam bulamadım işleyicileri haritada gözükseler de yerlerinde yoklar
4-yavru aslan görevi ne ve nerde yapılıyo _?
5-kahramanlık sembolü ve levinin yüzüğü setaou lardan çıkıyo yazıyo ama setaoulardan sadece gururlu öğrencinin notuyla kırmızı mokl çıkıyo .
6-intikam yüzüğü nerde çıkıyo ??

Oyuna başlayalı 4 gün oldu , yardım ederseniz allah razı olsun

Oyunda kırmızı demir pala var düşmesi tamamen senin şansına bağlı.Oyundaki bazı sorunlar nedeniyle devils catacomb'a şuanda giriş yapılmıyor yakın zamanda düzeltilecek.Maden işleyicileri ile ilgili tam bir bilgim yok yanlış bilgi vermeyim.Yavru aslan kızıl sonundaki 90 levellik metinden düşmektedir.Buda her kesintiğinde değil tamamen senin şansına bağlıdır.Kahramanlık ve Levinin sembolü çok nadir düşer setaoulardan onuda düşürmek senin şansına bağlı ve aynı zamanda kahramanlık ve leviyi olta ile gölden tutabilirsin.İntikam yüzüğü şeytan kulesinin 9. katındaki Lusiferden çıkıyor eski tabiri ile Azrailden her azrail kestiğinde iki adet intakam yüzüğü bir adet kırmızı ot ve bir adette azrail sandığı düşmektedir..

İyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri