noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Omakservers Devir Edilmeye Hazırlanmıstır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OmakServers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OmakServers

Level 5
TM Üye
Konular
37
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar Arkadaşlar Aile İçi Sağlık Nedenlerinden Ötürü Omakservers.net Firması Satışa Sunuculmustur.Yaklaşık Metin2 Olarak +200 Referans Mevcuttur. Firmada Kayıtlı 562 Adet AlanAdı Mevcut Olup 29 Tane Hosting 1 Radyo 4 Reseller Satısı Yapılmıstır. Firma Makinelerimiz Olarak
96GB RAM R410 İngiltere Lokasyon . Ödeme Gününe 19 Gün Var.
48GB RAM 410 İngiltere Lokasyın . Ödeme Gününe 19 Gün Var
32GB R210 Türkiye Lokasyın Ödeme Gününe 21 Gün Var.
Firmamız 3000 Liraya Devir Edilecektir Herşeyi İle Beraber .
Firmamız Devir Edilmesede Kapanmayacaktır Sadece 1 Eylül İle 10 Eylül Arası Satışları Kapacaktır Destek Adreslerimiz Destek Vermeye Devam Edecektir.
Tel : 538 627 86 01

Son düzenleme:
Yolunuz açık olsun Tolga bey.. Sizi bayadır tanıyorum ama siz beni unutmuşsunuzdur..Doğrusu ne yapmak istediğinizi hiç anlamadım.. EksenBilişim le başladınız sonra kendi firmanızı açtınız çok şikayet konusu vardı v.s v.s omakservers i açtınız. Çok iyi gidiyordunuz.. Bence son kez gidişinize özel bir kampanya yapıp 1 haftalığına insanları mutlu edip dualarını almalısınız... Saygılarımla Alihan AKGÜN

Yolunuz açık olsun Tolga bey.. Sizi bayadır tanıyorum ama siz beni unutmuşsunuzdur..Doğrusu ne yapmak istediğinizi hiç anlamadım.. EksenBilişim le başladınız sonra kendi firmanızı açtınız çok şikayet konusu vardı v.s v.s omakservers i açtınız. Çok iyi gidiyordunuz.. Bence son kez gidişinize özel bir kampanya yapıp 1 haftalığına insanları mutlu edip dualarını almalısınız... Saygılarımla Alihan AKGÜN

mutlu et bizi :) Alan adı almayı düşünüyorum :)

Merhabalar Arkadaşlar Aile İçi Sağlık Nedenlerinden Ötürü Omakservers.net Firması Satışa Sunuculmustur.Yaklaşık Metin2 Olarak +200 Referans Mevcuttur. Firmada Kayıtlı 562 Adet AlanAdı Mevcut Olup 29 Tane Hosting 1 Radyo 4 Reseller Satısı Yapılmıstır. Firma Makinelerimiz Olarak
96GB RAM R410 İngiltere Lokasyon . Ödeme Gününe 19 Gün Var.
48GB RAM 410 İngiltere Lokasyın . Ödeme Gününe 19 Gün Var
32GB R210 Türkiye Lokasyın Ödeme Gününe 21 Gün Var.
Firmamız 3500 Liraya Devir Edilecektir Herşeyi İle Beraber .
Firmamız Devir Edilmesede Kapanmayacaktır Sadece 1 Eylül İle 10 Eylül Arası Satışları Kapacaktır Destek Adreslerimiz Destek Vermeye Devam Edecektir.
Tel : 538 627 86 01

Yolunuz Açık Olsun .

Teknik eleman bulabilirsem devr almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri