- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Açıklama :
Merhaba Arkadaşlar ,
Bir Çok Serverda Değişik Silahlar , Değişik Zırhlar vs. Şeyler Görüyoruzdur. Tabii ki bunların nasıl yapıldığıyla ilgili insanın aklında bir soru işareti oluşuyor. Şimdi Paylaşacağım Program ve Video Size Bunun Nasıl Yapılacağını Rahat Bir Şekilde Anlatacaktır.Ayrıca bu program ile birlikte köşede genellikle ALESTA yazan yazıyı da değiştirebileceksiniz.
Peki Bu Dosyada Neler Var ?
+ İçinde Epk-Eix Dosyalarını Açma ¦ Videolu Anlatım
+ Ve Bu Dosyaları Değiştirip Tekrar Eski Açılmamış Haline Getirme ¦ Videolu Anlatım. ¦
Örneğin ;
Biz Pack Dosyasında root.eix ve root.epk açtık Server Adını Değiştirdik. Ee , Bu dosyayı nasıl eski haline getireceğiz ? İşte Bu Dosya da Var İçinde + Videoda Zaten Anlatılıyor.
Uzatmadan Linki Vereyim :
Video Muco53'ten Alıntıdır. Anlatım ve Paylaşım Bana Aittir.
Merhaba Arkadaşlar ,
Bir Çok Serverda Değişik Silahlar , Değişik Zırhlar vs. Şeyler Görüyoruzdur. Tabii ki bunların nasıl yapıldığıyla ilgili insanın aklında bir soru işareti oluşuyor. Şimdi Paylaşacağım Program ve Video Size Bunun Nasıl Yapılacağını Rahat Bir Şekilde Anlatacaktır.Ayrıca bu program ile birlikte köşede genellikle ALESTA yazan yazıyı da değiştirebileceksiniz.
Peki Bu Dosyada Neler Var ?
+ İçinde Epk-Eix Dosyalarını Açma ¦ Videolu Anlatım
+ Ve Bu Dosyaları Değiştirip Tekrar Eski Açılmamış Haline Getirme ¦ Videolu Anlatım. ¦
Örneğin ;
Biz Pack Dosyasında root.eix ve root.epk açtık Server Adını Değiştirdik. Ee , Bu dosyayı nasıl eski haline getireceğiz ? İşte Bu Dosya da Var İçinde + Videoda Zaten Anlatılıyor.
Uzatmadan Linki Vereyim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Video Muco53'ten Alıntıdır. Anlatım ve Paylaşım Bana Aittir.
- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Deniyorum Olursa + R3P
- Konular
- 288
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
saol kardesim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)