- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese selam arkadaşlar bugün sizlere joygameden nasıl telefondan nakit çekeceğinizi anlatacağım.
Telefondan çekmeniz için ya telefonunuz ya faturalı yada TL yüklemeli olmak zorunda.Eğer telefonunuz DK lı ise olmaz.
Şimdi sizlere nasıl çekileceğini anlatacağım.
Telefondan çekmek için site:
Bu site geliyor.
Mesela 10.000 JP istiyoruz telefonumuza Mesaj Gönder bölümüne giriyoruz JP 10 yazıyoruz 5685 e gönderiyoruz.Ardından bize mesaj gelicek gelen mesajı silmeyin size bir kod verecek o kodu
Resim alıntıdır!!
Anlatım bana aittir!!
​İsteyen +Rep verebilir.
Telefondan çekmeniz için ya telefonunuz ya faturalı yada TL yüklemeli olmak zorunda.Eğer telefonunuz DK lı ise olmaz.
Şimdi sizlere nasıl çekileceğini anlatacağım.
Telefondan çekmek için site:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu site geliyor.
Mesela 10.000 JP istiyoruz telefonumuza Mesaj Gönder bölümüne giriyoruz JP 10 yazıyoruz 5685 e gönderiyoruz.Ardından bize mesaj gelicek gelen mesajı silmeyin size bir kod verecek o kodu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
. bu siteye yazacaksınız.Yazdıktan sonra Gönder yazısına tıklıyoruz 10.000 JP geliyor.Tabi çekmeniz için 16.50 TL niz olması lazım yada faturalı olması lazım.Resim alıntıdır!!
Anlatım bana aittir!!
​İsteyen +Rep verebilir.

- Konular
- 67
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 97