Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Grand Theft Auto 5 İllüminati

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melek539
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar herkesin büyük bir merakla beklediğin GTA 5 'in Online videosu yayınlandı.Ama bir kısımdaki illüminati posteri gözünüzden kaçmamıştır.Türkçe altyazı çevirisi yapılan videoyu paylaşıyorum.
İllüminati içeriği zamanı 00:30 'dadır arkadaşlar.​

Yorumlarınızı eksik etmeyiniz.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar herkesin büyük bir merakla beklediğin GTA 5 'in Online videosu yayınlandı.Ama bir kısımdaki illüminati posteri gözünüzden kaçmamıştır.Türkçe altyazı çevirisi yapılan videoyu paylaşıyorum.
İllüminati içeriği zamanı 00:30 'dadır arkadaşlar.​

Yorumlarınızı eksik etmeyiniz.

Ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgin var mı?
The Elder Scrools Online ve GTA Online bence devrim yaratacak 2 online oyun :)

Teşekkürler. Benim oynadağım en iyi GTA San Andreas üstüne tanımam. GTA 4 felan hikaye :)
Hani efsane derler ya :) O oyun o oyun işte :) Bi zamanlar ne güzel gelirdi.Başından kalkmazdım.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Benim oynadağım en iyi GTA San Andreas üstüne tanımam. GTA 4 felan hikaye :)
Gta serisinin güzelliğinden bahsetmıyoruz.İçindeki illüminati ögesinden bahsediyoruz.:)

Ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgin var mı?
The Elder Scrools Online ve GTA Online bence devrim yaratacak 2 online oyun :)

Hani efsane derler ya :) O oyun o oyun işte :) Bi zamanlar ne güzel gelirdi.Başından kalkmazdım.

Gta V,Eylül 17'sinde çıkacak.

Gta V,Eylül 17'sinde çıkacak.

Benim bildiğim 17 eylül de ps3 ve xbox için çıkacak pc için kasım diye biliyorum.

Video gelirse bence böyle konular açarak çoğu kişinin hakkına girdin diyebilirim oyunu oynayan kişi illuminati üyesi olucak değil kaldı ki çoğu kişi fark etmeyecekti sen konuyu açmasaydın bence artık bunlarla uğraşmak yerine oyunların tadını çıkarmak ve anı yaşamak en güzeli olur artık insanlar üçgen görse,kurukafa görse veya tek göz görse illuminati diyorlar insanları bu kadar korkutmanın anlamı yok Allah'a inanıyorsan ve iman ediyorsan sorun yoktur bunlar benim görüşüm bir poster var diye oyunun yapımına 2-3 sene emek veren bu insanlara haksızlık olur senin kalbin temiz oldukça onu bir poster olarak görmeye devam edersin farklı anlamlar çıkarmazsın;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri