farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Test5410 1
Test5410
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Adminler Bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaYoFFFHeLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaYoFFHeLL adlı hesabım banlandı banlanma sebebide flood allah aşkına birisi metin2 pvp server tanıtımlarında günde en fazla kaç tane mesaj atmamız gerektiğini söylermi ? 5 DK ara ile güncel yazdım sadece oda konu alt sayfalara indiği için admine mesaj atıyorum adminim kaç dakika ara ile mesaj yazmamız lazım diye bilgilendiren yok ama yönetim kafasına göre ban atmasını biliyor önce beni birisi bilgilendirip sonra ban atsa sözüm yok uyarı ve herhangi birşeyde verilmedi 2011 de açtığım tm üyelik gitti şimdi bunun suçlusu kim benmiyim yönetimmi ? birisi bana forum kurallarında şu kadar mesaj atma hakkınız vardır diye bi kural göstersin metin2 pvp tanıtımları bölümünde

www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/107684-flood-nedir-spam-nedir-nicin-yapilmamalidir.html

NOT: Konulara alt alta mesaj atmayınız, bu konuda sadece 1 kez uyarılırsınız. "Flood'u abartan kişiler uyarılmaksızın forumdan uzaklaştırılacaktır "

Metin2 Pvp tanıtım bölümündeki bütün konularda alt alta yazı var hemde 20 saniyede bir atıyolar yönetim onları görse forumda üye kalmayacak hem ben uyarılmadım ve flood um abartılı değildi "asdasd" gibi mesajlar yazmadım sadece güncellendiğine dair mesajlar yazdım oda 15-20 sayfa değil en fazla 3 sayfa eğer konuyu güncellemessek 10 dk sonra konu güncelliğini yitiriyolar yeni konu açtığımız zamanda 1 den fazla aynı konuyu açmayın diyip konuyu kapatıyolar kurallarda tutarsızlık var

Aynen ne yazıkkı KOSKOCA TURKMMO yönetimi buna pek bir çözüm bulamadı daha ama bilmiyorum ilerde belki bu problem çözümlenebilir, hesabın için de geçmiş olsun görevini doğru düzgün yapmayan insanları yargılayacak durumda değiliz su an ( yargılasak bile birşey olmayacağından emin olabilirsin.) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri