noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

JooM Dolandırıcıdır Kanıtlar Var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DwarfMen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 828
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar.

JooM Nicki üye Fatih Akkan Dolandırıcıdır. www.akkan.ru Sitesine Metin2 AutoPatcher - Metin2 Pvp Tanıtım Bölümleri Açıp 1.000.000 Kişiye Duyuruyo
ruz Gibi Yalan Mesajlar Atıyor Biz Bunla 2 - 3 Gündür Konuştuk 2 Gün Önce Ödeme Yaptım Adam Beni Engellemiş Vede M2-Fantasy Kurucusunuda Kandırmış.

Kanıtlar ;

HBAfP.png

Xx0b5.png

wKYEO.png

uKkrb.png

LiVhG.png

ARKADAŞIN SİTESİ : www.akkan.ru Tamamen Dolandırmak Amaçlıdır ! Gördüğünüz Gibi En Üstte Parayı Yatırdım Şimdi Skype'dan Engelledi

Attığınız miktarla paypal'daki - miktarı uyuşmuyor :) Satış baltalamak istediğiniz ne kadar belli?! Ödemeyi yaptığınıza dair kanıt yok, aynı zamanda ödemeyi yaptığınız onaylanmadı bile. Konuyu bildiriyorum.

Resimler üzerinde PhotoShop kullanılmış. Yönetimin bu resimleri kabul etmeyeceğini biliyorum.

Ayrıca, ödemeyi durduran kişinin mailiyle sizinki uyuşmuyor :)

wKYEO.png

Son düzenleme:
Ne oldu video çekiyorum diyince hemen sildin skype'dan bekle avi video olarak yüklüyorum

DwarfMen arkadaşımıza olduğu gibi aynı şekilde benide kandırdı 160 TL Fatih Akkan denen kişiliksize yolladım bana autopack ve 100 liralık reklam tanıtım paketi vereceğini söylemişti ardından 1 gün geçti ve skypden engelledi. parayı finansbankdan yolladığım için geri çekemedim ve parayı aldı bana koyan 160 lira olsun 20 olsun 30 olsun farketmez bana dolandırılmak koydu en kısa zamandada gerekılen yerlere dilekcemi yazıp vereceğim. burayada kanıtları atıyorum.
Skype Konuşmaları
617incif2293690.png

2835incic954683.png

Dekont
5179incip4021253.jpg

İlgilenen kişilerden gerekli işlemlerin en kısa sürede yapılmasını rica ediyorum
Akkan.ru kesinlikle alışveriş yapmayınız
Sitesinde verdiği bütün referansları ve telefon numarası yalandır inanmayın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)