HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.
JooM Nicki üye Fatih Akkan Dolandırıcıdır. www.akkan.ru Sitesine Metin2 AutoPatcher - Metin2 Pvp Tanıtım Bölümleri Açıp 1.000.000 Kişiye Duyuruyoruz Gibi Yalan Mesajlar Atıyor Biz Bunla 2 - 3 Gündür Konuştuk 2 Gün Önce Ödeme Yaptım Adam Beni Engellemiş Vede M2-Fantasy Kurucusunuda Kandırmış.
Kanıtlar ;
ARKADAŞIN SİTESİ : www.akkan.ru Tamamen Dolandırmak Amaçlıdır ! Gördüğünüz Gibi En Üstte Parayı Yatırdım Şimdi Skype'dan Engelledi
JooM Nicki üye Fatih Akkan Dolandırıcıdır. www.akkan.ru Sitesine Metin2 AutoPatcher - Metin2 Pvp Tanıtım Bölümleri Açıp 1.000.000 Kişiye Duyuruyoruz Gibi Yalan Mesajlar Atıyor Biz Bunla 2 - 3 Gündür Konuştuk 2 Gün Önce Ödeme Yaptım Adam Beni Engellemiş Vede M2-Fantasy Kurucusunuda Kandırmış.
Kanıtlar ;
ARKADAŞIN SİTESİ : www.akkan.ru Tamamen Dolandırmak Amaçlıdır ! Gördüğünüz Gibi En Üstte Parayı Yatırdım Şimdi Skype'dan Engelledi
Attığınız miktarla paypal'daki - miktarı uyuşmuyor
Satış baltalamak istediğiniz ne kadar belli?! Ödemeyi yaptığınıza dair kanıt yok, aynı zamanda ödemeyi yaptığınız onaylanmadı bile. Konuyu bildiriyorum.
Resimler üzerinde PhotoShop kullanılmış. Yönetimin bu resimleri kabul etmeyeceğini biliyorum.
Ayrıca, ödemeyi durduran kişinin mailiyle sizinki uyuşmuyor
Satış baltalamak istediğiniz ne kadar belli?! Ödemeyi yaptığınıza dair kanıt yok, aynı zamanda ödemeyi yaptığınız onaylanmadı bile. Konuyu bildiriyorum.Resimler üzerinde PhotoShop kullanılmış. Yönetimin bu resimleri kabul etmeyeceğini biliyorum.
Ayrıca, ödemeyi durduran kişinin mailiyle sizinki uyuşmuyor

Son düzenleme:
Ne oldu video çekiyorum diyince hemen sildin skype'dan bekle avi video olarak yüklüyorum
DwarfMen arkadaşımıza olduğu gibi aynı şekilde benide kandırdı 160 TL Fatih Akkan denen kişiliksize yolladım bana autopack ve 100 liralık reklam tanıtım paketi vereceğini söylemişti ardından 1 gün geçti ve skypden engelledi. parayı finansbankdan yolladığım için geri çekemedim ve parayı aldı bana koyan 160 lira olsun 20 olsun 30 olsun farketmez bana dolandırılmak koydu en kısa zamandada gerekılen yerlere dilekcemi yazıp vereceğim. burayada kanıtları atıyorum.
Skype Konuşmaları
Dekont
İlgilenen kişilerden gerekli işlemlerin en kısa sürede yapılmasını rica ediyorum
Akkan.ru kesinlikle alışveriş yapmayınız
Sitesinde verdiği bütün referansları ve telefon numarası yalandır inanmayın
Skype Konuşmaları
Dekont
İlgilenen kişilerden gerekli işlemlerin en kısa sürede yapılmasını rica ediyorum
Akkan.ru kesinlikle alışveriş yapmayınız
Sitesinde verdiği bütün referansları ve telefon numarası yalandır inanmayın
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...